Gran dia!!!

La Consellera Marina Geli i l'Alcalde del Masnou Eduard Gisbert canten juntament amb l'orquestra "La Bona Sort"

La Consellera Marina Geli i l'Alcalde del Masnou Eduard Gisbert canten juntament amb l'orquestra "La Bona Sort"

Dissabte ha estat un gran dia.

Pel matí, la inauguració del Centre d’Assistència Primària d’Ocata va ser tot un èxit. La presència de la Consellera Marina Geli va servir de motivació als assistents donada la proximitat i vàlua de la Consellera.

A destacar del seu discurs la gran exposició que va fer de l’esforç dels governs de Catalunya en la millora de la sanitat: “Amb democràcia Catalunya sempre a crescut i millorat”. La referència als governs anteriors, des de Tarradellas fins a Maragall passant per Pujol denota la responsabilitat amb que assumeix el seu càrrec.

Abans de la intervenció de la Consellera, l’Alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, va lloar l’esforç de l’administració per aconseguir el centre de salut que demandava la ciutadania del Masnou des de fa temps i va reconèixer el treball de la Regidora de Salut del Masnou, Cruz Álvarez. De la mateixa forma va recordar l’esforç que s’ha fet des de Teià.

A l’inici i al finalitzar l’acte l’orquestra “La Bona Sort” formada per persones amb malalties mentals (fotos) va amenitzar els presents amb un poupourrí de cançons. I abans de donar per tancat l’acte, l’Eduard Gisbert i la Marina Geli juntament amb la resta de presents van interpretar varies cançons, i la més aclamada va ser “Un cuento al revés” cançó de Paco Ibañez basada en un poema de Goytisolo.

Agraïr a Valentí Agustí, Alcalde de Palafolls i responsable de la comunitat terapèutica del Maresme la seva excel·lent idea de fer pedagogia amb la música.

I al tancar el dia, el Barça es convertí en Campió de la Lliga… un fi de festa genial.

BarsaCampio

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: