Inauguració plaça Mercat vell al Masnou amb el President Montilla

Plaça del Mercat Vell - Imatge de la invitació - Ajuntament del MasnouL’any 1995, el govern del Masnou format pels partits de CiU i el PSC, desprès d’un concurs d’idees va aprovar les característiques i disseny de l’espai on era ubicat l’antic Mercat d’abastos del Masnou.

L’any 2003, el nou govern municipal format pel PSC, ERC i ICV va recuperar el projecte i va encetar la seva construcció tal i com va definir el concurs i amb ampli suport polític.

Ara, desprès de l’esforç que ha suposat la seva complexa construcció, el diumenge 20 de desembre a les 12 hores quedarà inaugurat oficialment aquest espai amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat, José Montilla.

Pel Masnou és una festa. Una festa per la millora de la Vila, l’esponjament d’un espai molt degradat i la recuperació d’un entorn que ha de convertir-se en un nou espai de concentració personal i cultural.

I és que, no només permet obrir un espai d’especial sensibilitat en un entorn de gran concentració d’habitatges i amb pocs espais lliures: disposa d’un aparcament subterrani de rotació i fa d’interconnexió amb el passeig marítim amb un nou pas accessible que permet transitar per sota de la carretera nacional i accedir a l’aparcament del port, el que redundarà en la capacitat de potenciament del comerç de la zona i la mobilitat de la ciutadania.

Per tot això, per l’esforç iniciat el ja llunyà 1995 i les grana avantatges que suposa us convidem a acompanyar-nos en aquest dia tant important…

8 Responses to Inauguració plaça Mercat vell al Masnou amb el President Montilla

 1. corcel negro dice:

  Jo asistire, supongo q

  Me gusta

 2. corcel negro dice:

  Yo asistire, supongo que CiU aun estando en la oposicion tambien estara contenta con la plaza y el parking, y supongo que esos locos de las fotos (CiU) asistiran a aplaudir el proyecto….

  Me gusta

 3. noentinc dice:

  Si bé es va fer la inauguracio com una festa, no és menys cert que es tracta d’una obra que la major part del poble no volia i que de les places d’aparcament que hi ha una part és per a serveis municipals i no per als usuaris particulars i per a la seva construccio s’han perdut una pila d’aparcaments de zona blava que hi havia al darrera del port. Aquesta obra ha tingut un desviament d’uns 200 milions de les antigues pessetes que han sortit de les butxaques del poble. Un desviament de dos o tres milions es pot entendre, però no un de 200 milions. I mentre la plaça la vigilava la policia dia i nit, van robar a dos establiments del poble que no devien ser tant importants com que la plaça estés perfecte per la visita del President. I així va el poble.

  Me gusta

 4. corcel negro dice:

  A noentinc,

  Demuestras que no tienes ni idea, lo de los servicios municipales ¿de donde lo has sacado? ¿lo has soñado?,
  y la demagogia que utilizas cuando dices que han robado en dos establecimientos mientras custodiaban la plaza ¿donde la has aprendido?, veo que a ti como ha algun otro (la oposicion), os escuece que en EL MASNOU se hagan cosas pero claro depende quien ¿verdad?…..

  Hay ese colooooooooooooor, que se te ve el plumero.

  Me gusta

 5. noentinc dice:

  Corcel negro, el tema dels serveis municipals ho pots comprovar a la pròpia web de l’Ajuntament: http://www.elmasnou.cat/document.php?id=6315. Si t’hi fixes, textualment hi diu: “El pàrquing del Mercat Vell disposa de 42 places numerades i d’un espai situat al nivell -1 reservat per a serveis municipals. Les places destinades a la concessió demanial són les ubicades als nivells 1 i -1, que sumen un total de 29 places”. I el tema dels robatoris només has de preguntar a la gent del C/. Pere Grau, per exemple, doncs és per allà on són els dos llocs on van entrar a robar. És típic de gent com tu desprestigiar als demés pel simple fet de dir coses que no t’agraden. El que us molesta és precissament que es diguin les coses que per a vosaltres són políticament incorrectes perquè senzillament us molesten, però aquesta és una de les grandesses de la democràcia.
  I si he escrit el meu anterior post és precissament perquè m’agrada que es facin coses al poble, però coses que el poble demana, no que als polítics els interessi. Hi veus la diferència o potser necessites un plànol?

  Me gusta

 6. corcel negro dice:

  Hola noentinc, et dius aixi oi?.

  Dones per fet que a mi em molestant les coses que dius i que son políticament incorrectes?, qui et creus tu que ets per pressuposar el que jo crec ho penso…

  Amb parles de les grandeses de la democràcia?, qui ets tu per donar per fet que jo no accepto les normes i les grandeses de la democràcia.. em coneixes a cas?.

  Que van robar al carrer Pere Grau?, es que no mes en el teu petit mon no mes existeix aquest carrer o es que hi vius ( que es el mes probable)…

  Tens la barra de dir-me a mi que necessito un plànol?, mira bretolet, vaig neixer al Masnou i quant dic a Masnou dic a una casa del Masnou , la meva família va viure al carrer Pere Grau mooooooolts anys ho entens o no ho entens, per tant menys demagògia amb el tema dels atracaments….

  I ara t’ho dic amb Català per si no a que dat clar set veu el plomall……

  Me gusta

 7. noentinc dice:

  Si no t’haguessin molestat les meves paraules no haguessis tingut una resposta en la que dones per fet que no en se res dels serveis municipals, la qual cosa vol dir que no t’informes abans d’opinar.

  Has consultat l’enllaç que t’he posat de l’Ajuntament?. Perquè ara no veig que facis cap comentari. O potser és que no t’interessa reconèixer que vas ficar la pota dient “Demuestras que no tienes ni idea, lo de los servicios municipales ¿de donde lo has sacado? ¿lo has soñado?,” en referència al tema dels aparcaments.

  Has nascut al Masnou?. Doncs felicitats. Vols un premi? Un sucret, per ventura?. Vols dir alguna cosa en especial per aquest fet? T’hi dediquem un carrer?

  I si han entrat a dues propietats privades al carrer Pere Grau dos cops en una nit (en una varen robar i a l’altre van marxar en donar-se’n que els propietaris els havien sentit), vol dir que alguna cosa falla quan en un dels carrers més cèntrics de la vila passen coses com aquestes mentre tenim un cotxe patrulla vigilant 48 hores seguides una plaça pel simple fet de que l’han d’inaugurar. Si tenim en compte que el mateix ajuntament diu no tenir prou gent per a vigilar una fira pública com la de Santa Llúcia durant la nit, com és possible que per a vigilar la plaça si que tinguin prou efectius?. Bé, no pretenc que ho entenguis, doncs si no has entès ni la ironia del plànol, no espero que comprenguis el que dic.

  I no cou que es facin coses, sino que cou que es facin malament senes escoltar la veu del poble que és qui els paga el sou.

  I que la teva família hagi viscut mooooooolts anys al Carrer Pere Grau no vol dir res més que no es varen bellugar massa de casa, res més.

  Ah, i també t’ho dic EN català.

  Apa, siau!.

  Me gusta

 8. […] Inauguració plaça Mercat vell al Masnou amb el President Montilla […]

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: