Festa grossa al Masnou: Ple de riure 2010

El passat dijous, als Jardins públics de Can Malet, la Regidora de Cultura de l’Ajuntament del Masnou, Marta Neira (PSC), va presentar juntament amb els Chapertons, la programació del XIV Festival Còmic Ple de Riure.

Aquest festival va nèixer l’any 1996 de la ma del llavors Regidor de Cultura Eladi Torres (PSC).

La Marta Neira i l’Eduard Gisbert (PSC) ens conviden amb aquest escrit:

L’envelat instal·lat a la platja, a més de ser l’emblema del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure, és també el símbol d’un dels esdeveniments més especials i més màgics del Masnou. Tot el municipi es transforma en el nucli del teatre, un escenari on es desenvolupen les històries i experiències més excitants i emocionants.
És el moment de veure la part còmica de la vida, totes aquelles coses que ens poden fer riure, i ser més optimistes amb el present i la realitat. Un esperit, aquest, que no ens hauria d’abandonar mai.
El Festival, com ja és habitual, ens porta al municipi alguns dels noms més destacats del teatre còmic català, estatal i internacional, i, a més, ens ofereix l’oportunitat de descobrir nous talents.
Però res del que ens proposa no seria complet si no comptés amb la col·laboració i la participació dels masnovins i masnovines.
Som conscients que ens arriba en el pitjor moment, que cal superar i que estem convençuts que superarem si tots pensem de manera positiva.
Caldrà fer com els grans còmics en moments difícils: somriure i tirar el Festival endavant.
Us hi esperem!
Eduard Gisbert
L’alcalde
Marta Neira
Regidora de Cultura

Si voleu conèixer la programació podeu connectar-vos a la web del Ple de Riure o llegir el programa en aquest PDF.

Per mi, sens dubte, el millor serà el divendres 23 amb l’actuació de Faemino y Cansado amb el seu espectacle «Parecido no es lo mismo«…

A disfrutar!!!!

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.