La Consellera Mar Serna al Masnou

Ahir al vespre a l’equipament municipal de Vienesos en un acte organitzat pel PSC del Masnou, la Consellera de Treball Mar Serna va participar a la conferència per a militants i simpatitzants “Plantem cara a la crisi” i que a més d’explicar la situació de Catalunya va servir per fer un interessant balanç del Govern del President Montilla.

L’acte va ser presentat per la Primera Secretària del PSC del Masnou, Marta Neira, que va donar la benvinguda als molts assistents i a la Consellera i també per l’Alcalde del Masnou, Eduard Gisbert.

Precisament aquest darrer, en el seu breu parlament va manifestar que la reforma laboral havia estat un cop dur per a ell i que la situació exigia mantenir el mateix nivell de polítiques socials tot i que el que més li agradaria que aquestes no fossin necessàries.

La Consellera va anar explicant una relació succinta de les millores que el seu departament havia engegat així com altre del propi govern. Així va destacar el fet que en 10 anys, l’index d’incidència d’accidents laborals havia estat reduït a la meitat, gràcies a l’acció de les empreses i del govern, va afegir.

Aquest govern ha fet un esforç molt especial en polítiques socials i va afirmar que la millor actuació és la de facilitar treball.

Va detallar les diferents accions d’ocupació realitzades i va destacar el Plans Ocupacionals dels qual el Masnou ha estat beneficiari amb la contractació de 29 persones de la Vila en base a un projecte presentat per les regidories de Manteniment i Serveis i de Promoció Econòmica.

Va fer referència a la presentació del llibre de Felipe González, a la situació dels autònoms, la reforma laboral, la formació de persones aturades, concretant les xifres tant a Catalunya com al maresme.

Va utilitzar reiteradament les paraules cohesió, justícia, solidaritat, igualtat, conciliació i ètica i quan es va referir a les persones utilitzà la separació de gènere dona-home.

A destacar la frase final de Mar Serna la qual va dir que el principal partit de l’oposició és l’abstenció.

Al finalitzar la intervenció un torn de preguntes va arrodonir la nit. De fet, davant la participació dels assistents l’Alcalde va convidar-nos a seguir prenent un petit aperitiu de forma més distessa.

La proximitat de la Conseller Mar Serna és digna d’elogi i va ser la clau de l’éxit de la jornada d’ahir.

I, com sempre, unes fotografies…

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: