Demà divendres, assemblea

Tal i com vaig suggerir en un post anterior, demà divendres, a l’espai de Vienesos, a les 20 hores, tindrà lloc l’assemblea on els militants i simpatitzants del PSC del Masnou escollirem la persona que ha de liderar la llista electoral i que, de ben segur, ostentarà l’Alcaldia del Masnou substituint l’Eduard Gisbert.

Fins ara, la única persona que públicament ha manifestat la seva voluntat de presentar-se ha estat la Marta Neira, sisena tinenta d’alcalde i coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i ostenta les regidories de Cultura, d’Activitats i Festes, i de Dona.

Podeu conèixer-la millor fent clic ací.

Encara, però, poden sorgir altres candidats fina a la mateixa assemblea.

La dinàmica d’elecció és molt senzilla:

Un cop escollits els membres que formaran la mesa de l’assemblea, el president requerirà als presents si hi ha algú amb intenció de presentar la seva candidatura.

Els que declarin aquesta voluntat hauran d’aportar els avals necessaris segons marquen els estatuts, sense que hi puguin haver duplicitats. La mesa examinarà els avals que presentin i declararan candidats aquells que reuneixin el nombre mínim exigit.

Un cop definides les persones candidates, el President, per ordre alfabètic del primer cognom, cedirà un torn de paraules per que exposin a l’assemblea el seu projecte de Masnou, com volen liderar el grup municipal i, fins i tot, amb qui compten per formar el seu equip.

Quan els candidats hagin acabat el torn, s’instal·laran dues urnes, una per a militants i una altre per a simpatitzants, on es procedirà a emetre el vot.

Un cop finalitzat, s’iniciarà el recompte, s’anunciarà els resultat per ordre de vots obtinguts de major a menor i el president proclamarà la persona que ha obtingut l’aval de l’assemblea i la convidarà a parlar.

La persona candidata, oferirà el seu discurs a l’assemblea i l’acte finalitzarà.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: