Marta Neira, encapçalarà la candidatura del PSC al Masnou

Per segona vegada a la història –ja ho va fer l’any 1979- la llista del PSC del Masnou es presentarà a les eleccions municipals encapçalada per una dona. Marta Neira Reina, de 52 anys i membre destacada de l’actual govern municipal, ha estat escollida aquest vespre per una abrumadora majoria de militants i simpatitzants com a successora d’Eduard Gisbert i amb el repte de revalidar l’Alcaldia.

L’acte, que ha tingut lloc al nou equipament de Vienesos, ha estat molt participatiu i s’ha desenvolupat amb tota normalitat.

Segons paraules de la ja candidata, “l’Eduard va aconseguir trencar l’hegemonia de CiU al Masnou, ens ha aplanat el cami, ara tocar seguir el camí amb fermesa, amb il·lusió i treballant tots a una”, manifestant que “si aspirem a governar el Masnou hem de trascendir el nostre partit, hem d’enamorar a persones alienes al nostre PSC” i destacant que la política que vol executar “es fonamenta en tres eixos bàsics: treball, cultura i cohesió social”.

Eduard Gisbert, President del PSC i actual Alcalde del Masnou ha afirmat que “Marta Neira és la millor candidata, amb diferència i serà també la millor alcaldessa”.

Nascuda a Barcelona però vivint al Masnou des de fa més de 13 anys, afirma amb rotunditat “es Masnovina per elecció”. És llicenciada en biologia i professora de persones adultes i durant el present mandat ha estat sisena tinenta d’alcalde i coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i ostenta les regidories de Cultura, d’Activitats i Festes, i de Dona, a més de dirigir l’agrupació local com a Primera Secretària.

Podeu llegir els discursos de Marta Neira ací:

8 Responses to Marta Neira, encapçalarà la candidatura del PSC al Masnou

 1. Jaume dice:

  Es una pena que el PSC del Masnou tingui la Marta Neira com a alcaldable. Té mig poble enfadat i a més a més es nouvinguda.
  Llàstima que no es presenti l’Artur Gual, molt més qualificat, preparat, masnoví de tota la vida i bona persona.
  Salut

  Me gusta

 2. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Resposta a Jaume:

  Ja anem bé, doncs!!!
  Vol dir que l’altre mig està content…
  Guanyarem amb majoria aplastant!!!!

  Me gusta

 3. TomasLuti dice:

  més socialistes no!!!!!!!!!!. Només feu feina amb els diners dels demés i ara que no en teniu, que fareu si ho s’ho heu gastat tot i més. Sou uns poca vergonyes, hipocrites i acomodats. No voleu treballar pel poble, només voleu la vida fàcil, com la que li doneu al vostre fill. Senyora Neira vagi a la casa okupa a buscar el seu fill, encara li acabarem pagant els vicis els masnovins. VERGONYA de politics- comercials!!!!!!!!!!!!!

  Me gusta

 4. TomasLuti dice:

  És possible que l’alcalde visqui en un chalet de protecció oficial? Com és que el passat cap de setmana es varen pagar copes i tapes pel port i amb quins diners? Com en els temps que corren, que no hi ha diners, canvien marquesines de les parades del bus que estaven bè? Perquè s’està ajardinant el parc del costat de Can Colomer si no hi ha diners? Com pot ser que a la policia local se’ls pagi els dies de lleure amb 4 mesos de retard?!!!!! VERGONYA:

  Me gusta

 5. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Resposta a Tomas Luti:

  Tal i com li diu el Quixot a Sancho: “Ladran, luego cabalgamos”

  La teva aportació està buida de contingut i plena de ràbia. Ràbia que denota frustració. Crec que les tebes afirmacions, gratuïtes i plenes de mala baba, nomes serveixen per deixar-te amb el cul a l’aire.

  No em molestaré en respondre les teves insidies, tinc coses més important a fer. Apa, xau!!!

  Me gusta

 6. TomasLuti dice:

  El senyor Quixot i en Sancho eren uns idealistes.
  No s’equivoqui amb les SE”B”ES afirmacions doncs els que ens deixen amb el cul a l’aire són vostés els polítics de torn.
  Més valdria que treballés per la població que dedicar-se a NO respondre comentaris.
  Vagi a fer coses més importants vagi.

  Me gusta

 7. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Resposta a Tomas Luti:

  Jo soc responsable del que jo faig. I tú? Tes alguna responsabilitat? O ets d’aquelles persones que s’estimen més dir que la culpa és dels altres… Segur que sí: ets com el Mouriño!

  Per cert, atendre als ciutadans form part de les meves funcions y donar resposa a les seves preguntes, també.

  Me gusta

 8. […] Marta Neira, encapçalarà la candidatura del PSC al Masnou […]

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: