Amb la Marta

El passat 9 de març, un nombrós grup de masnovines i masnovins va constituir-se en grup de suport a la candidata socialista Marta Neira i ho fan amb el Manifest que reprodueixo i que podeu llegir tambe la web www.amblamarta.cat.

En aquesta web, a més, podreu conèixer els noms del grup promotor, les formes de donar suport i les properes convocatòries. En aquest sentit hi ha programada la presentació pública i acte de suport ciutadà pel proper 25 de març a la Casa del Marquès, a les 8 del vespre.

Manifest ciutadà de suport a Marta Neira per a Alcaldessa

Signem aquest Manifest persones del Masnou interessades en el present i el futur de la nostra ciutat, disposades a comprometre’ns i a col·laborar per assolir el millor govern per al nostre Ajuntament, i a fer-ho des de la llibertat i la independència que ens dóna el fet de no ser membres de cap partit polític.

Tenim el convenciment de què la persona que millor pot liderar el nou ajuntament és la Marta Neira, que ha estat designada candidata del PSC a Alcaldessa del Masnou.

Perquè en la seva qualitat de Tinenta d’alcalde i Coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i de Regidora de Cultura, Festes i Dona, la Marta ha demostrat la integritat, la capacitat de gestió i les qualitats i habilitats que l’acrediten com la candidata idònia a presidir el nostre Ajuntament.

Perquè sap que governar és comptar amb la gent i fer-la participar i involucrar-se en els assumptes col·lectius.

Perquè compartim els trets bàsics de la seva visió estratègica de la nostra ciutat i la seva ambició de millora permanent dels serveis i equipaments municipals.

Perquè confiem en què sempre posarà el Masnou pel damunt de qualsevol altre interès.

Per tots aquests i altres motius, palesem amb aquesta signatura el nostre suport públic a la Marta Neira per a Alcaldessa del Masnou i convidem a la resta de conciutadans i conciutadanes a què també s’hi adhereixin.

El Masnou, 9 de març de 2011

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: