Joguines trencades

Qui no recorda aquells joves artistes que en la més alta onada del reconeixement cauen en una dinàmica perversa que acaba en situacions impensables.

Molts exemples deuen passar per les ments dels que llegiu aquestes línies…

Passa sovint en aquesta societat que estimula l’èxit immediat i no facilita, gens ni mica, l’evolució pausada i atemperada de les persones. Moltes vegades el grup que t’empeny a l’enfrontament acaba fagocitant-te.

Els esports son el millor exemple, però els partits polítics no estan exempts d’exemples…

Curiosament, si en algun partit hi ha un de paradigmàtic és al de CiU del Masnou. ¡¡¡Tenen un exemple de llibre!!!!

L’any 2003, i com a relleu de l’Alcalde que havia “estat a la poltrona” –com va dir ell mateix- CDC va proposar a Joan Ramon Vilalta com a cap de llista –dic CDC per que UDC ni hi és ni se l’espera- per tal de garantir l’Alcaldia del Masnou contra el que desprès es mostraria un dur, valent exemplar i digne rival, el meu amic Eduard Gisbert, que acabaria sent escollit Alcalde.

Doncs be, com deia, el candidat de CiU va ser torpedinat des del primer moment pels mateixos que el van proposar per que, tal i com recordo, no va voler plegar-se a les directrius de la “vella guàrdia convergent”, realitzant una campanya basada en la renovació d’idees, missatge i criticant allò que no s’havia fet be.

I això no li van perdonar… i els mateixos que van aixecar-lo, encapçalats per l’anterior alcalde, el van ensorrar. De fet, la imatge gràfica que em ve al cap és el quadre de Goya “Saturno comiéndose a sus hijos”.

Avui encara es poden veure les restes d’aquella campanya als anuncis front l’Eroski… aquella vella tanca mostra evidents senyals del pas dels temps… o eren de les ferides derivades de la lluita interna… Mai no ho sabrem, però sembla ser que no han canviat ni les ambicions, ni les exigències, canvia, això si, el cap de turc.

Resta la tanca com a testimoni mut d’una tragèdia grega interpretada al Masnou l’any 2003 i que sembla se que volen repetir al maig del 2011…

Municipals 2003: Noves idees, més pel masnou: Joan Ramon Vilalta. L'Alcalde de futur, l'Alcalde de tots.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: