El Masnou d’Avui

El Masnou d’Avui: Quatre anys de govern (2007-2011) que han impulsat el present i el futur del Masnou

Dimecres 23 de març a les 19:30 hores i a la Sala d’Actes Municipal de l’Edifici Centre, el govern municipal presentarà el llibre El Masnou d’Avui: Quatre anys de govern (2007-2011) que han impulsat el present i el futur del Masnou.

L’acte, presentat per l’Eduard Gisbert, Alcalde del Masnou i d’una hora de durada mostrarà un vídeo sobre l’obra realitzada durant aquesta darrers quatre anys de govern. També hi seran presents els màxims responsables de les àrees de govern, la Marta Neira, l’Artur Gual i el Màxim Fàbregas.

Al finalitzar l’acte, als assistents els hi serà lliurat un exemplar del llibre mentre prenem un petit refrigeri o feu un volt per la nova biblioteca municipal.

El Masnou d’Avui

Els darrers quatre anys, bona part dels compromisos que l’equip de govern municipal del Masnou havia adquirit amb els ciutadans i ciutadanes de la nostra vila s’han convertit en una realitat tangible.

La voluntat clara i inequívoca de transformació del Masnou es va manifestar en la concreció d’un eix principal d’actuació que tenia com a objecte atendre les diferents necessitats de les persones, tant pel que fa als serveis com a la millora de la vila vers una ciutat més amable i accessible.

Amb això es continuava insistint en els esforços de la política iniciada durant el mandat anterior, que pretenien corregir els desequilibris existents al municipi.

El fet que ara a tots els barris hi hagi equipaments, zones verdes i parcs on esplaiar-se és un exemple d’aquests resultats.

Amb aquesta publicació, l’equip de govern municipal fa un recull de les actuacions dutes a terme, per tal de retre comptes del seu mandat als masnovins i masnovines, i perquè valorin el grau d’acompliment dels compromisos adquirits.

El llibre es subdivideix en quatre grans blocs:

El Masnou blau-verd, on es recullen les accions impulsades per a la millora de l’entorn urbà, del medi ambient i el paisatge.

El Masnou per als masnovins i masnovines, en què s’expliquen els serveis i les activitats realitzades per millorar el benestar de les persones i de la comunitat en el seu conjunt.

El Masnou actiu, que aplega les actuacions fetes per dinamitzar l’activitat econòmica i comercial i l’ocupació al municipi.

L’Ajuntament, al servei del Masnou, on s’expliquen les millores que s’han introduït en el funcionament del mateix Ajuntament per optimitzar la seva capacitat de respondre a les necessitats ciutadanes.

A més, al final fa un recull de les cinquanta principals actuacions realitzades durant aquest mandat que us recomano que llegiu atentament…

Us hi esperem a totes i tots!!!!

Sala d’Actes Municipal de l’Edifici Centre

 

Anuncios

2 Responses to El Masnou d’Avui

  1. […] vaig comentar en el post El Masnou d’Avui l’acte que tindria lloc a la Sala d’Actes Municipal de l’Edifici Centre, on l’Eduard […]

    Me gusta

  2. […] Pero, si alguna cosa nos ha demostrado el comportamiento electoral es que existe una clara diferenciación por parte de los votantes respecto a los diferentes comicios y es precisamente en las elecciones municipales donde prima más la persona que la marca. Y tambien el trabajo hecho, sobre todo si está bien hecho. […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: