El nou govern del Masnou està ja definit!!!!

El nou govern del Masnou està ja definit, cosa que és d’agrair.

Suscintament, per no omplir-vos el cap de molta informació, heu de saber que hi haurà sis tinències d’Alcaldia a més de l’Alcalde que conformaran la junta de Govern Local i que en aquest mateix ordre recauran sobre els electes  Jaume Oliveres, Eduard Garcia, Judit Rolan, Llorenç Birba, Quim Fàbregas i Ferran Flo.

Sobre aquest particular destacar el desproporcionat pes que tindrà ERC a les juntes de govern, amb un excessivament recompensat Jaume Oliveres i la poca presència de dones electes a la junta de govern que queda reduïda a una.

El Cartipaç municipal, ha estat reformat i de les tres àrees en que tradicionalment s’havia comport l’Ajuntament –Territori, Municipi i Serveis a les Persones-, per exigències del pacte –altre triomf del Jaume Oliveres-, queda en quatre àrees, a saber, Comunitat, Foment, Administració i Finances i la darrera de Manteniment i Serveis Municipals. Com és d’esperar, la primera serà coordinada pel Jaume Oliveres, la segona per l’Eduard Garcia, la Tercera pel Llorenç Birba i la quarta pel Ferran Flo.

Be, en aquest sentit no puc dir que sigui ni millor ni pitjor. És evident que ha estat una de les condicions del pacte per tal de donar rellevància a la figura de Jaume Oliveres que, d’aquesta forma, reafirma la seva condició de totpoderós. Veurem a veure que passa…

La delegació de competències als electes per tal de gestionar les regidories és també una mica un poti poti però sense encara poder saber com anirà. Les competències delegades són les següents:

  • Jaume Oliveres: Cultura i Participació Ciutadana
  • Eduard Garcia: Urbanisme, Obres, Medi Ambient i Paisatge i Habitatge
  • Judit Rolan: Ensenyament, Joventut i Infància, Igualtat i Drets Civils
  • Llorenç Birba: Hisenda
  • Quim Fàbregas: Promoció Econòmica i Mobilitat
  • Ferran Flo: Manteniment i Serveis Municipals
  • Noemí Condeminas: Benestar Social, Gent Gran, Salut Pública i Consum, Solidaritat i Cooperació.
  • Jordi Matas: Esports, Serveis Centrals i Noves Tecnologies
  • Angel Lugo: Seguretat Ciutadana
  • Silvia Folch: Civisme i Convivència i Recursos Humans.

D’entrada, una cosa que no m’ha agradat és la dependència de Seguretat ciutadana de Manteniment i Serveis. Ja veurem com surt l’experiment. Hi ha una desproporció evident en el repartiment de carteres, amb un Jaume Oliveres i ERC amb totes les regidories que tenen reso i capacitat de comunicació amb les persones el que denota que ell ja està pensant en el 2015, l’acumulació excessiva que te l‘Eduard el que molt possiblement pugui suposar problemes en la gestió tot i que cal veure com va, igual que la Noemí Condemines que  sense dedicació acumula regidories de molta dedicació en contra del Llorenç Birba que nomes te hisenda i tot i ser una regidoria important deixarà molt temps a aquest electe per a fer política de carrer…

Jo em posaré a disposició dels regidors i regidores que ara gestiones les carteres que fins fa poc gestionava jo per a fer el traspàs.

El desitjo sort, ja que la necessitaran.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: