Carles Navales és mort!!!

Carles Navales

El vaig conèixer a principis de l’any 2003, en un bar de Pau Claris prop de Correus. Havíem quedat, juntament amb l’Eduard Gisbert per parlar de la campanya electoral municipal.

Es va prendre un Gin-Tònic mentre ens va assessorar com havíem d’afrontar-la i les febleses i fortaleses de la nostra proposta. També vam parlar de la seva vida i ens va dir que vivia a Girona i que normalment treballava des de casa i que baixava dos o tres dies a Barcelona.

No vam guanyar les eleccions però vam poder formar govern juntament amb ERC i ICV i Eduard Gisbert es proclamà Alcalde del Masnou al maig d’aquell mateix any.

Em va impactar la seva claredat d’idees i els seus bons i encertats consells, alguns dels quals encara avui dia els segueixo.

L’Eduard va explicar-me que feia molts anys que coneixia al Carles, que havia estat un lluitador vinculat als sindicats i que treballava com assessor del PSC.

Des de llavors he seguit atentament els seus encertats articles d’opinió que des de la revista digital La Factoria publicava regularment i que més d’un cop havia fet referència i fins i tot, afusellat algun article.

Ahir va morir d’un infart de miocardi a l’edat de 58 anys.

Adéu Carles!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: