Sembla que tenim mala peça al teler…

Pere Pares, Alcalde del Masnou, ha convocat avui de forma sobtada, amb alevosia i mitjançant un pobre correu electrònic, als portaveus municipals per intentar consensuar un més que possible ple extraordinari pel proper dia 7 de juliol.

Dic intentar consensuar, ja que per les formes i pel contingut, és molt probable que no obtingui l’aval de cap dels grups de l’oposició i que sigui només el govern qui ho aprovi.

Aquest primer plenari municipal serà el que aprobará el nou cartipàs municipal i les responsabilitats dels nous polítics que fins al moment estan actuant sota decret d’Alcalde.

Vull apuntar que aquest motiu no és suficient per convocar un ple extraordinari, donat que el decret d’Alcalde permet actuar amb plena capacitat al govern i es podria esperar fins a la convocatòria de l’ordinari i incloure en l’ordre del dia aquest temes.

Tampoc ho és el fet que hi hagi un nou grup municipal donat que les despeses derivades dels grups no tenen data d’abonament i perfectament podem esperar uns mesos, si s’esqueies.

La veritable urgència del govern i que nosaltres creiem equivocada, és la de donar compliments dels acords entre les dues forces que incrementen el nombre de dedicacions i que suposen molts diners de diferència amb les despeses del govern anterior.

Tal i com vaig avançar en el meu post sobre la demagògia que impera en els sous dels electes creiem que aquest i tots els govern mereixen tenir unes retribucions justes. El que creiem fora de tota lògica és aquesta premura, celeritat i manca de voluntat per arribar a acords a diferència del mandat passat on vam asseure’ns tots els partits i vam consensuar unes retribucions dignes.

Al meu entendre, des del PSC no podrem mai acceptar una imposició, sigui la que sigui, i menys si aquesta ha de suposar la penyora per satisfer les abusives exigències d’un mal pacte que, a més, serà car.

Entenem que aquest és un tema on pot fer-se demagògia molt fàcilment i creiem que l’Alcalde del Masnou encara és a temps de reconduir la situació i evitar mals majors que de segur tots lamentarem ja que la crítica anirà adreçada, sempre, a tota la classe política.

Personalment he adreçat els meus temors a diferents membres del govern i espero que el seny imperi finalment, tot i que sembla que tenim mala peça al teler…

Anuncios

One Response to Sembla que tenim mala peça al teler…

  1. Carlos dice:

    Bueno, bueno, bueno… comienza el baile de números. Dignos o no dignos pero en definitiva inoportunos en su totalidad. Despues de la fiestas, con alevosía como se suelen hacer estas cosas. Espero que sigais siendo ejemplo del buen hacer.
    Seguro que os harán santos El Conde Duque y el Regente.

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: