El ple d’ahir al Masnou: 17 d’octubre de 2011

El que havia de ser un tranquil plenari que com a punt més important era la Modificació del Pla de Sanejament per endeutar el Masnou per mes d’1 milió d’Euros presentat pel Regidor de CiU, Llorenç Birba va convertir-se en una mostra més del desconcert i mala praxis del  govern de CiU i ERC.

I és que va quedar palès, d’una banda, que la Regidora Judit Rolan menteix descaradament, divaga i desinforma tant als regidors de l’oposició com a les associacions i entitats del poble.

Que el Sr. Birba ingressarà 720.000 Euros de la gran pujada d’impostos aprovada pel govern amb el brutal increment de l’IBI, la pujada de les escombraries per sobre de l’IPC i la nova taxa de clavegueram que el Masnou començarà a pagar al rebut de l’aigua ben aviat i que amb l’endeutament en govern hi guanya diners -500.000 Euros-.

Que aquest mateix regidor va mentir a la revista del Masnou Viu sobre l’estat dels comptes municipals ja que ahir, en el document oficial que cal enviar a la Generalitat, els números i la situació financera de l’Ajuntament es altre….

Que CiU i ERC, amb mentides i per un pacte ocult de les dues forces previ a les eleccions, tancaran el CIRD -Centre d’Informació i Recursos per a Dones- a la Casa de Cultura que ha fet tant de be a les dones, especialment les maltractades, perdent segurament les moltes subvencions que es rebien de la Generalitat per aquest motiu, trasllat que suposarà la mort d’aquest servei.

Que l’ínclit Conde Duque de Oliveras mou els fils de les consignes del govern fins a un extrem vergonyant al fer-ho en públic i en directe en repetides ocasions,  evidenciant la manca de personalitat de CiU i la sobrada experiència d’aquest senyor… tantes vegades ha fotut la pota en les altres administracions que ara dona consells per no cagar-la… tot i que evidentment no li surt be. Ni a ell, ni la resta de membres del govern que, dit sigui, es removien a les seves cadires sobtats de les acusacions evidents que, des de l’oposició i públic assistent, feien de forma reiterada.

Acusacions, algunes gravíssimes, com les que en l’anterior plenari va llençar l’Assemblea Indignada dient que el Regidor Oliveras que els va insultar i que ahir van ser confirmades per la molt respectable Carme Giralt que va dir que davant l’Assemblea d’Indignats “el Sr. Oliveres va perdre els papers i que esperem suposi algun tipus d’actuació depurativa per part de l’Alcalde…

Les acusacions van arribar a extrems realment surrealistes quan la Sra. Rolan va afirmar que havia convocat totes les associacions i en el mateix plenari les sis associacions que hi havia la van acusar de mentir o quan es va saber que ca n’Humet va ser tancat sense advertir ningú deixant fora les associacions a l’albur de les inclemències del temps i la Sra. Rolan va dir que no sabia quines d’aquestes associacions feien us d’aquest espai –per que son els tècnics municipals, em pregunto jo?-, mostrant una manca de serietat i de coneixement de la seva regidoria preocupant a l’alçada del mandat….

També va quedar palès la poca cintura de l’Alcalde que fins tres vegades va negar el legítim dret de rèplica als membres del Grup Socialista, segurament abrumat per la certesa de les seves afirmacions i la feble actuació dels membres del seu govern.

I tot això retransmès en directe…. quina vergonya!!!!

Nota: tot fa pensar que la retransmissió en directe dels plens via web està sentenciada de mort!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: