Jaume Oliveras: Bomber #Masnou #12m15m #Maresme

Comença a ser una dinàmica en excés repetida: Un membre del govern genera un incendi (com a la sèrie Dallas, la dolenta és JR) i al cap d’uns dies, el bomber Oliveras, que ja sabeu d’aquest tema en sap llatí, convoca una reunió amb les parts afectades i apaivaga si no atura el problema…. Ja va passar amb ca N’Humet i segurament ara passarà ara amb l’Escola de Música….

I és que no acabo d’entendre ni la delegació de competències que encara mantenen certs electes que han demostrar de forma sobrada les seves mancances i manca de cintura, ni la manca de criteri dels que haurien de marcar les línies de treball del govern, ni la passivitat dels membres del govern de CDC i Unió que permeten que sigui el Bomber qui s’encarregui de donar resposta a la ciutadania…

El mateix passa amb la Sílvia Folch. Una persona amb criteri, seriosa i treballadora que, vegada rere vegada, ha d’anar tapant els forats que altres elements van deixant, especialment des de manteniment… I torna a ser, de nou, algú d’ERC qui desfà l’embolic o, si mes no, qui dona la cara….

Ara per ara, és evident que tres son més que vuit i que el bomber, a més de la mànega, duu la batuta…

Us recomano que llegiu el post titulat Escac als serveis educatius municipals, fet pel portal d’informació municipal independent Infomasnou

4 Responses to Jaume Oliveras: Bomber #Masnou #12m15m #Maresme

 1. Xavi Duran dice:

  Imagino que entre bombers no us trepitjareu les mangueres oi???
  🙂

  Me gusta

 2. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Resposta a Xavier:

  Efectivament, ens les trepitgem… I a més, sovint…

  Me gusta

 3. JTF dice:

  Llegint aquest article d’opinió trec una conclusió en forma d’expressió: “Ver la paja en ojo ajeno”. No sé si la coneixes… S’utilitza per indicar quan, sovint, qui jutja o critica té les mateixes faltes (o més greus) que censura a la resta.

  Me gusta

 4. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Resposta a JTF:

  És una bona observació tot i que excessivament vaga i, per tant, dificilment rebatible. En tot cas, m’agrada donat que comfirmes l’existència de les faltes que faig esment.

  A disposar.

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: