Arrancada de cavall i frenada de burro… 100% català

Aquesta podria ser la definició del govern del Masnou format per CiU i ERC i la seva forma de fer política. A la suma de conflictes que generen cadascuna de les seves decisions cal afegir-hi els pals que reben per no escoltar la resta de grups.

Ahir, a més dels pals que van rebre –de totes bandes- pel darrer “numeret” amb l’escola de música i el conflicte de les escoles bressol, hem de sumar la clatellada que li va clavar la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya amb el dictamen 142/12 per la revisió d’ofici de l’article 9 de l’annex del Pacte de condicions laborals del personal funcionari de la policia Local i de l’Ajuntament del Masnou.

I és que tot el procediment que van iniciar a finals de l’any passat està ple d’errades, omissions i prejudicis que, com no podia ser d’una altre forma, han quedat plenament desmuntat i ara serà quan hauran de córrer.

Efectivament, tal i com vam defensar públicament, els pactes cal complir-los i  la compensació econòmica és possible, tal i com la Comissió Jurídica Assessora estableix quan diu que “si el funcionari demana (els AAPP) i per necessitat del servei no els pot gaudir (…) res no impedeix legalment que existeixi una compensació econòmica”.

Per tot això, la conclusió és que “s’informa desfavorablement sobre la revisió d’ofici de l’article 9 de l’annex del Pacte de condicions laborals de personal funcionari relatius a la Policia Local de l’Ajuntament del Masnou”.

Ahir, d’urgència, vam aprovar per unanimitat revertir els canvis i deixar l’article 9 en vigor, es a dir, que els assumptes propis de la policia denegats i no gaudits hauran de ser abonats.

Ja vam advertir el govern que calia trobar una solució de consens…. i no ho han fet.

Ara els toca pagar. Ara ens toca pagar a tots.

Esperem que això si ho facin be.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: