Polítiques incendiàries

Les incendiàries declaracions de la Presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, demanant la suspensió de la final de Copa del Rei en cas de xiulades a l’himne i la denegació del permís per muntar un dia abans de la final les respectives seus als clubs de Fútbol per part de l’Alcaldessa de Madrid, Ana Botella, sumada a la negativa del propi club Reial Madrid per cedir l’estadi per a la final, denoten una forma de fer les coses, una actitud, una gestió de la vida, totalment contraposats als elements que fonamenten l’esperit democràtic i de convivència.

Ens el contrari, suposen clars exemples de la recerca de l’enfrontament en benefici propi a curt termini però amb gravíssimes conseqüències a mig i llarg termini.

Efectivament, possiblement aquestes decisions abans esmentades suposen una gran satisfacció per a determinats sectors radicals tant dels que promouen aquestes accions com dels que es senten agraviats, dividint clarament la societat.

I és precisament d’això que hem de fugir. No podem tolerar que les actituds radicals i sectàries envaeixin la nostra vida i deixar-nos arrossegar per dinàmiques perverses que fan un ús totalment il·legítim del poder que tenen.

Al Masnou, sense anar més lluny, el govern format per CiU i ERC mantenen una actitud irresponsable en un tema que mai ha estat focus de polèmica al municipi: la implantació d’una nova mesquita.

Efectivament, al Masnou ha hagut, des del segle passat, una mesquita al carrer d’Itàlia, punt de reunió dels musulmans de la vila, sense que hagi suposat cap molèstia, altercat o focus de conflicte.

Ara, amb el canvi d’ubicació, amb la mateixa tàctica que hem denunciat a l’encapçalament,  volen impedir un dret fonamental: la llibertat ideològica, religiosa i de culte.

Volen amagar les seves misèries a curt termini amb la generació d’un conflicte, d’una cortina de fum. Volen tapar els gravíssims errors que han comés amb els joves, els nostres infants a l’escola de música i les escoles bressol, les mentides sobre l’economia local, l’increment desmesurat d’impostos, la reducció dels ajuds….

Són, evidentenment, polítiques incendiàries.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: