Mala peça al teler!!!!

La deriva del departament de manteniment és preocupant.

Ja vam denunciar el seu dia la grotesca substitució del cap de manteniment -persona tècnica qualificada- per una persona de confiança del regidor, sense titulació ni capacitat tècnica, i que rebaixava el perfil directiu d’aquell departament i suposava delegar el lideratge de la més important regidoria -tant en número de treballadors com en pressupost- a una persona amb càrrec d’auxiliar administrativa.

Aquesta decisió ha estat molt criticada i suposa, cal dir-ho, assumir uns risc innecessari que personalment ni entenc ni comparteixo.

I és que si ja és prou responsabilitat nomenar una nova direcció o gerència de qualsevol departament aquesta decisió, presa sense recapacitar ni analitzar detingudament les greus conseqüències que per si comportava, va tenir en tot moment l’aval de Recursos Humans que, puc afirmar, políticament van aplaudir-la.

Efectivament. Tot aquest procés no hagués estat possible sense el suport i assessorament d’aquest departament i menys sens e l’aval polític dels socis de govern que, ara, giren cua i assenyalen al regidor com a únic responsable…. lleig!!!!

Ara resulta que aquest departament no disposa de cap tècnic amb dedicació suficient per poder fer front a les grans demandes veïnals ni per coordinar la enorme burocràcia i el complex entramat de treball administratiu existent.

La proba del milió és el compliment del Reglament Orgànic Municipal, el ROM… Un document de consens de totes les forces polítiques, amb molts anys de funcionament i que estableix quan cal fer cada cosa. D’aquesta forma defineix quan i com cal fer els plens, les comissions, etc… en definitiva, estableix les normes per treballar tant des del govern com des de l’oposició.

Doncs be. Des que es va prendre la errònia decisió, hi ha un greu i continuat incompliment d’aquesta norma bàsica al no convocar la Comissió Informativa de treball que duu els temes de la regidoria al ple, com ha passat aquest mes, fer-ho tant malament que hagi hagut de ser desconvocada.

L’esgotament del model de gestió d’aquest govern és tant evident que no escapa ningú.

És per plorar…. de pena.

One Response to Mala peça al teler!!!!

  1. […] En primer lloc, la més que probable dimissió del fins ara Tinent d’Alcalde sisè, Coordinador de l’Àrea de Manteniment i Serveis Municipals i Regidor delegat de Manteniment i Serveis Municipals, Sr. Ferran Flo i Torrell, anunciada en primícia pel portal InfoMasnou i que hauria estat provocada per la desautorització rebuda al decidir el govern retornar al seu lloc de treball el Cap de manteniment que va ser cessat pel Flo -assessorat per JAC i amb el vistiplau de JEP- a finals de l’any passat i que va voler substituir per una auxiliar administrativa –PPG-, experiment que, evidentment, no ha funcionat, tal i com ja vam avançar. […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: