De qui no és parla no existeix…

El sectarisme és la intolerància, discriminació o odi que sorgeixen de donar importància a les diferències percebudes entre diferents grups socials, polítics o religiosos, o entre les subdivisions dins d’un grup, com les diferents manifestacions d’una mateixa religió o les faccions d’un moviment polític.

Les bases ideològiques de les actituds i comportaments sectaris són extraordinàriament variats. Els membres d’un grup religiós o polític poden creure que la seva pròpia salvació, o l’èxit dels seus objectius particulars, requereix la recerca agressiva de la conversió d’altres grups, o perquè els partidaris d’una facció determinada puguen assolir els seus projectes polítics o religiosos els opositors han de ser purgats.

Vikipèdia, l’enciclopèdia lliure. Sectarisme

L’anàlisi que de l’actualitat política i de forma continuada, realitza l’Infomasnou, ha suposat una de les aportacions més interessants durant el que portem de mandat. No se sap ni quantes persones composen el comité de redacció –en són més de dues, segur- i tot i que ideològicament llisquen cap a les linies sobiranistes moderades més afins a CiU no s’estan de repartir alguna que altre garrotada al govern. Això si, abunda més el massatge vigorós que la merescuda pallissa però menys dona una pedra…

Curiós la icona escollida per la seva representació: una negra torre metàl·lica –es suposa que de comunicació- amb unes arrels negres al vent…. Ni la visió més escabrosa del Tòlkien hauria dissenyat la Torre Negra amb més encert… Al cim de la mateixa, una i llàtina (per Infomasnou? Informació? Infumable?) emetent unes ones més aviat radioactives que no pas informatives…

No destaca, doncs, per la seva imparcialitat, fet que no hauria de ser criticable, però si per determinades pràctiques habituals en l’exposició dels arguments.

La subtilitat amb que delimiten les seves opinions voreja entre la misogínia i el sectarisme… tot i que jo crec més la segona que no pas la primera.

No s’entén, sinó, l’obviament continu de la tasca que realitzen les dones de l’oposició[i] que sembla que no facin res.

Com suggereix la Viquipèdia, s’apliquen discriminacions sobre determinades polítiques de l’oposició davant les diferències percebudes en un clar intent de purga….


[i] Ens referim clarament a Marta Neira Reina, portaveu del PSC i flagell de Pere Pares, Nuria Fusellas Gaspa, regidora del PSC i flagell de Judit Rolan i d’Elena Crespo Garcia, regidora d’ICV-EUiA i flagell de Jaume Oliveras, que sumen ple rera ple fent intervencions molt i molt bones i que son sistemàticament obviades en les cròniques d’aquest “informatiu”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: