Alícia Romero candidata!!!! #psc @socialistes_cat @pere_navarro @aliciarll

Alícia Romero Llano

Ahir, el Consell de Federació del Maresme, en una sala plena a vessar,  va escollir l’Alicia Romero per encapçalar la candidatura dels socialistes maresmencs a la llista del PSC de la província de Barcelona per a les properes eleccions del 25 de novembre.

L’Alícia va ser la més votada –amb molta diferència- dels 11 candidats que ens presentàvem i serà la persona que des del PSC proposarem per que la Comissió de llistes incorpori a la candidatura.

Va ser un acte intens, molt participatiu i que va suposar, d’una banda, una reafirmació dels valors dels socialisme que tots i cadascun dels candidats vam explicar i també un clar posicionament per la defensa dels drets socials i civils que la dreta està escapçant.

El meu discurs, basat en el meu pensament que és públic i conegut, va ser força aclamat i estic molt satisfet del resultat obtingut, encara que insuficient, però, sobretot, de la gran quantitat de persones que, amb ganes de defensar els valors del socialisme, ens vam aplegar ahir al vespre.

Podeu llegir el meu discurs ací.

Molt interessant va ser també la intervenció del company Joan Rangel. Va explicar els fets del Congrés dels Diputats amb el ministre Wert i, a més de destacar que la única força que va donar resposta verbal van ser els socialistes, ahir al matí els socialistes van presentar un escrit demanant la revocació del ministre Wert per manifestar, quan va ser interpel·lat respecte el sistema educatiu català, que “sus intenciones al respecto en la próxima reforma educativa: “nuestro interés es españolizar a los alumnos catalanes”, lo que demuestra escandalosa y sobradamente que el propósito de su gestión como Ministro está muy lejos de formar ciudadanos mediante una educación de calidad, sino que su actuación está determinada por una profunda carga ideológica, que atenta contra el modelo de Estado y el reparto competencial en materia educativa que recoge nuestra Constitución y los Estatutos de Autonomía”. Ningú més ho va fer, cap altre força catalana va dir res. Per la resta de forces és època de tacticisme electoral i no pas de fer política. I per la premsa, això no és notícia.

Podeu llegir íntegrament el document presentat pel grup parlamentari del PSOE ací.

Altre noticia del vespre és la confirmació que el diputat al Parlament de Catalunya pel PSC i militant del PSC, Ernest Maragall, deixa el partit –que no els càrrecs ara per ara- i formarà un nou partit socialista-independentista.

Totes les persones són lliures de canviar de criteri, de decidir si volen anar per un camí o altre i de fer i desfer. No entraré a valorar els motius i tampoc cauré en el parany d’obrir la caixa dels trons amb la crítica fàcil de la seva trajectòria… Però si que vull denunciar l’ús pervers del temps polític per a ferir el partit del que fins ara ha format part, amb la presentació primer d’un manifest i ara amb aquesta decisió que a ell no li reporta res però que engrandeix la ferida del PSC. Lamento que una persona com ell, que ha ostentat grans quotes de poder dins i fora del partit i que més que corresponsable de les decisions dels darrers anys puc afirmar que ha liderat moltes d’aquestes, ara marxi amb un cop de porta. No s’ho mereix el partit ni tampoc ell. Li ha faltat honradesa política, ja que ni ha defensat la seva postura als espais on toca, ni ha dimitit si no era d’acord, i li ha sobrat mala baba… és la Rosa Díez del socialisme català!!!!

Per cert, de tot el que he comentat, la única noticia important en premsa és la de l’Ernest Maragall… així ens va!!!!

Anuncios

4 Responses to Alícia Romero candidata!!!! #psc @socialistes_cat @pere_navarro @aliciarll

 1. leba dice:

  Doncs si Ernest!!!, aixo malauradament portara baixes al Psc, i jo, sempre he cregut que “ser agradecido es de ser buen nacido”, l’Ernest, tindria que aprendre del seu germa Pascual Maragall, que en el seu moment va deixar-ho tot sense quedar-se enganxat a la cadira amb super-glue3 com ha fet ell, en Pascual sempre sera el molt honorable….

  De fet, com tu dius no li aportara res, i l’unic que busca es la notorietat que li donara en aquest curt espai de temps tant, el grup Godo, i com no Tv3 de manera intencionada, per afavorir a CiU, i acabar definitivament amb el Psc.

  No ens queda mes que lluitar, tirar endavant, i sobretot, els socialistes catalans despres de les eleccions ens haurem de començar ha preguntar si volem canviar el partit o senzillament plegar els bar-tols i anar cap a casa, jo personalment quant acabin les eleccions, penso asseurem a la butaca, prendrem un bon whisky,
  reflexionar tot el que esta passant a la meva nació que es “Catalunya”, i mirar com els aconteixements es van desenvolupant, i pot-ser, amb tristesa la conclusió que extraure es, que per desgracia la misèria ideològica triomfara per sobre del benestar de les persones, i les ITV’s quedaran en l’oblit, i al Palau de la Musica sonara la canço;

  Vete olvidate de todo,
  i i pega la vueeeeltaaa!!!!!!

  (pimpinela).

  I ‘d’aqui , proclamar a l’Oriol Pujol!!! l’hereu del Principat de Catalunya nomes estem a un pas…

  I jo dic:

  Visca el lliure pensament, visca la llibertat que perdrem amb una majoria absoluta de CiU, i visca als catalans que malgrat tot, lluitarem fins el final, sense retrets…

  Amics la nostre derrota es la nostre Victoria, per que els principis no es traeixen i els valors perduren eternament….

  I jo crido.

  Llibertaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!

  Me gusta

 2. […] mantenir diverses reunions amb membres de les llistes al parlament del PSC i especialment amb l’Alícia Romero, la Diputada del Maresme –CiU no en té- que ha treballat de valent fins que ha presentat una […]

  Me gusta

 3. […] Aquesta és una molt bona noticia, primer, pel socialisme, donat que la emergent figura del Xavier Amor incorpora tot allò que reclama la societat per als polítics: joventut, empremta i claredat d’idees… Justament el mateix perfil que ja va apostar el Maresme en presentar l’Alicia Romero com a Diputada. […]

  Me gusta

 4. […] al Consell de Federació del PSC del Maresme on hi van participar, entre altres Maurici Lucena, Alicia Romero, Joan Rangel i Xavier Amor… Vaig sortir encantat de les explicacions del Maurici i del […]

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: