Demà, nou ple extraordinari al #Masnou #ElMasnou #Infolocal #Maresme

No entraré a analitzar ni els motius ni l’oportunitat d’aquest Ple Extraordinari ni tant sols em referiré al rècord de plens extraordinaris que, sens dubte, ha batut el govern del Masnou. Parlarem del contingut que és el que importa.

Efectivament, demà dijous, en un nou ple extraordinari, el govern presentaran dos propostes que, sens dubte, marcaran el que resta de mandat: els pressupostos per a 2013 i un nou concurs de neteja.

OrdreDiaPle

El govern del Masnou format per CiU i ERC presenta uns pressupostos de 21.917.352€; quantitat superior a la de l’any passat en més de 400.000€ tot i la rebaixa d’ingressos arrel de l’aprovació de la rebaixa de l’IBI a proposta del PSC i de la que tota la ciutadania es deu estar donant conta ara en rebre el rebut…

El més interessant és la proposta del PSC d’incorporar una partida de 100.000€ per poder atendre les emergències socials i per donar cobertura econòmica als projectes que proposi el  Consell  municipal de Benestar Social, per tal d’ajudar amb eficàcia a aquelles persones de la nostra comunitat que més ho necessiten. La Marta Neira en parla aquest mes al Masnou Viu així que us recomano que llegiu el seu article.

Tot i així hi ha d’altres. El grup municipal del PSC hem fet esmenes per valor de 432.000€, destinades principalment i tal i com queda palès al paràgraf anterior a donar suport als més febles, incloent-hi associacions.

També, i pensant en el personal de la casa que tant perjudicats han estat per les retallades dels diversos governs incloent-hi el de Zapatero –en som conscients- proposem una modificació a les bases d’execució, a la número 27, que afecta als dies de lliure disposició de tots els treballadors municipals per poder cobrar-los en cas de no ser gaudits, tal i com ha avalat les darreres sentències. D’aquesta forma establim una fórmula basada en calcular els preu dels dies en base al salari brut i els dies laborables de l’any d’aplicació.

Ací podreu trobar les esmenes presentades pel PSC als pressupostos, esmenes que defensarà Artur Gual.

També tractarem sobre la neteja del municipi per la proposta del nou plec de neteja i recollida d’escombraries que tot i ser un plec transitori en espera de desenvolupar el definitiu durant aquest any, comença a assentar les bases del que s’espera de les empreses que hi participin.

Ens veiem demà al vespre…

Per cert, ací us deixo la convocatòria del ple.

One Response to Demà, nou ple extraordinari al #Masnou #ElMasnou #Infolocal #Maresme

  1. […] dijous 31 de gener, el govern del Masnou ens va convocar a un nou plenari extraordinari per tal d’afrontar dos temes de vital importància pel Masnou: la Neteja i Recollida de residus i […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: