Seguim treballant: Pantalles acústiques pel #Masnou #ElMasnou #Infolocal #Maresme

Autopista_Masnou_-300x273

L’autopista al pas pel Masnou

Ja fa uns mesos que us vaig informar de l’acció decidida que vam dur al Parlament liderats per la Marta Neira i acompanyats de representants d’associacions del municipi per defensar  la moció que el grup municipal socialista va presentar al ple de l’Ajuntament del Masnou, el mes d’octubre, sobre la necessitat de instal·lar pantalles acústiques a l’autopista C-32 i veure el posicionament dels diferents grups a la comissió de territori del Parlament de Catalunya en forma de Proposta de Resolució presentada pel grup parlamentari socialista.

Llavors ja vam dir que tot i la desídia del govern del Masnou, tot i la manca de voluntat de CiU i ERC del Masnou, al final la proposta va ser aprovada per unanimitat: es demanarà a ACESA instal·lar pantalles acústiques a l’autopista C-32 en tot el tram del Masnou i el govern de la Generalitat serà el responsable del seguiment i del compliment d’aquesta demanda.

La informació complerta la vam publicar al butlletí socialista del mes de juliol.

I com sabeu, l’avenç electoral va aturar tot el procés. Però nosaltres no vam defallir.

Durant la campanya vam mantenir diverses reunions amb membres de les llistes al parlament del PSC i especialment amb l’Alícia Romero, la Diputada del Maresme –CiU no en té- que ha treballat de valent fins que ha presentat una nova proposta de resolució que podeu llegir íntegrament ací.

La mateixa insta al Govern de la Generalitat a fer les gestions oportunes amb ACESA perquè instal·li les pantalles acústiques i altres mesures per tal de reduir la contaminació, com el plantat de vegetació més adient per recollir els gasos emanats del trànsit que tant afecten als habitatges del Masnou al llarg del recorregut de l’Autopista als barris de Maricel, Ramon y Cajal i Santa Madrona amb un lloc d’especial sensibilitat com és l’escola Rosa Sensat.

Pel que fa al pressupost de l’actuació, els socialistes afirmem que el tema dels recursos no hauria de ser un problema perquè el recaptat pels mateixos peatges de l’autopista s’ha de destinar també a millorar les mesures de seguretat i ambientals.

Podeu llegir la Nota de Premsa que ha editat el PSC del Maresme ací.

Podeu llegir l’article de La Vanguardia ací.

3 Responses to Seguim treballant: Pantalles acústiques pel #Masnou #ElMasnou #Infolocal #Maresme

 1. Carlos dice:

  Sinceramente,creo que en este año no habran ni comenzado.Aun así celebro que se siga presionando,las personas que vivímos cerca lo agradeceremos.

  Gracias Ernest

  Me gusta

 2. […] Si be l’actual govern va executar l’obra d’asfaltat del carrer d’Artesa de Segre per sota de l’autopista tal i com vam dissenyar-lo i amb els recursos que vam deixar l’anterior govern socialista, aquesta ha estat la única acció dels darrers quatre anys en el barri. De fet, fins i tot per al tema de les pantalles acústiques ni ERC ni CiU van voler saber res… […]

  Me gusta

 3. […] amb personal de les mateixes i m’ha confirmat que es tracta de les obres que els socialistes vam reclamar a l’Ajuntament primer i al Parlament de Catalunya desprès, que s’inicien ara i que duraran uns quants mesos. Inicialment tenen previst fer uns dos-cents […]

  Le gusta a 1 persona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: