Xavier Amor Martín, President de la Federació de Municipis de Catalunya #Infolocal #Maresme @socialistes_cat

VIII Conferència Nacional 043

Xavier Amor amb Sònia Moraleda i Diego Fernández en una imatge del 2010

Ha esclatat la bomba informativa!!!!

Diumenge, en un acte a Pineda, Pere Navarro va comunicar formalment a Xavier Amor, Alcalde de Pineda i Primer Secretari del PSC del Maresme, que el proposaria avui dilluns a l’executiva del partit com a candidat oficial a nou President de la Federació de Municipis de Catalunya, càrrec que ha quedat vacant per la renuncia de Paco Bustos.

La informació va escampar-se ahir ràpidament entre els seus més propers però amb la condició de no fer-la pública fins a que fos proclamat de forma oficial el matí d’avui…

Aquesta és una molt bona noticia, primer, pel socialisme, donat que la emergent figura del Xavier Amor incorpora tot allò que reclama la societat per als polítics: joventut, empremta i claredat d’idees… Justament el mateix perfil que ja va apostar el Maresme en presentar l’Alicia Romero com a Diputada.

És, a més, una molt bona notícia pel municipalisme en general. Xavier, en tant que Alcalde de una de les ciutats més poblades del Maresme en sap dels problemes que avui estan patint aquests ens i serà, sens dubte, el primer en defensar l’autonomia local i les polítiques regressives que volen implantar pels governs de PP i CiU.

Les polítiques directes de suport als col·lectius més desfavorits així com una atenció personalitzada envers els seus convilatants son les empremtes que Xavier Amor ha deixat fent gala del seu bon tarannà i la seva proximitat.

És, sens dubte, un encert.

Moltes felicitats Xavier!!!!!

Nota: Des d’aquests moments, les associacions municipalistes de Catalunya tindran com a responsables a dons maresmencs, ja que l’Associació Catalana de Municipis està presidida per l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch.

VIII Conferència Nacional 012

Anuncios

2 Responses to Xavier Amor Martín, President de la Federació de Municipis de Catalunya #Infolocal #Maresme @socialistes_cat

  1. […] del PSC del Maresme on hi van participar, entre altres Maurici Lucena, Alicia Romero, Joan Rangel i Xavier Amor… Vaig sortir encantat de les explicacions del Maurici i del Joan… He de dir que no puc […]

    Me gusta

  2. […] Xavier Amor Martín, President de la Federació de Municipis de Catalunya #Infolocal #Maresme @soci… […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: