Volem explicacions… #Masnou #ElMasnou #Infolocal #Maresme

Diumenge vam saber que dins els dossiers de l’espionatge realitzat per l’agència Metodo 3 s’incloïen dos expedients vinculats amb el cas “Pares i Solé” on hi surt esquitxat l’Alcalde del Masnou.

Volem explicacions.

Dilluns, la fiscalia anticorrupció anuncia que es querellarà contra els principals implicats en el cas de “Pares i Solé” esmentat anteriorment per l’espoli de l’ACM, noticia que ha estat publicitada pels principals diaris (El País, El Períodico, La Vanguardia, Ara) i la televisió  i que no beneficia gens aquest govern en particular i al Masnou en general.

Volem explicacions.

Ahir dilluns, també , m’assabento que ERC publicita llocs de treball de l’Ajuntament al seu butlletí de propaganda… desconec  si tenir carnet d’aquest partit dona punts, però així és.

Volem explicacions.

Curiós que aquesta publicitat al seu pamflet tingui lloc abans que la informació oficial hagi estat publicada i que en tinguin coneixement les forces polítiques del Masnou.

Tot fa indicar que ERC, en un nou episodi de punyalada trapera a CiU, utilitza la informació privilegia que en te coneixement –recordem que la regidora Folch, d’ERC duu Recursos Humans- i la publicita segons els seus interessos… Lleig… i m’atreviria a dir que, fins i tot, punible…

Volem explicacions.

Caldrà saber si la regidora Folch ha actuat sola o amb el coneixement d’alguns treballadors o responsables municipals

Volem explicacions.

No seria la primera vegada que al Masnou ERC assigna determinats encàrrecs pel carnet

Volem explicacions.

Aquests son exemples de mala praxi política i esperem que algú en doni explicacions. En tot cas, el mes greu de tot això és la manca de respecte per lo públic d’aquestes formacions que segurament veuran aquest post com un atac al procés sobiranista

Volem explicacions.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: