Hem perdut les banderes blaves al #Masnou : La resposta de l’ADEAC

He rebut de part del regidor Eduard Garcia Gebani la carta de resposta que l’ADEAC ha donat al govern del Masnou per justificar la pèrdua de les banderes blaves.

Segons el document d’aquest mateix matí que podeu llegir ací, la no concessió de les banderes blaves es deu a dues raons: per l’ocupació excessiva de les guinguetes i per un vessament a la platja provinent del càmping.

Gens d’acord amb aquests motius. Ni l’any passat hi va haver més ocupacions que altres anys ni el vessament, que és un fet puntual i aïllat, pot condicionar tota una temporada.

Creiem que aquestes explicacions son insuficients i injustificades.

Creiem que el govern del Masnou ha d’actuar amb celeritat per defensar els interessos del Masnou, sol·licitant una reunió amb els representants d’aquesta entitat per que aporti les probes que ha fet valdre per retirar les banderes blaves.

Ens juguem massa.

2 Responses to Hem perdut les banderes blaves al #Masnou : La resposta de l’ADEAC

  1. […] Azules por culpa de la mala gestión del gobierno del Masnou que forman ERC y CiU, pero más por la vergonzante actuación del Sr. Matas que señaló al Camping y a los Chiringuitos como responsables …. La intervención de Marta Neira fue digna de ser escuchada. Os recomiendo el vídeo del […]

    Me gusta

  2. […] socialista i la denúncia que vam presentar va obligar el govern a donar explicacions que, a més, van servir per culpar a tercers: com sempre, la culpa dels […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: