Prevaricació al #PleMasnou ? #Masnou #ElMasnou

Prevaricar

Degut a la retirada de les ordenances fiscals i la voluntat del govern d’ERC i CiU de mantenir la pressió fiscal angoixant per a tota la ciutadania, l’oposició va forçar la convocatòria d’un ple extraordinari com ja us vam explicar.

Ahir va tenir lloc la comissió informativa de finances prèvia a aquest ple i a més de deixar un sabor agredolç va permetre veure fins a quin punt el desconcert del govern els transmuta en ésser roïns.

Permeteu-me un breu recordatori de perquè estem ací.

El govern no te majoria. La va perdre quan la regidora Judit Rolán, que era número dos de la candidatura de CiU, abandonava el govern desprès d’una més que polèmica gestió dels afers de Ca n’Humet i l’Escola de Música. Aquesta decisió polèmica va suposar, a més, un aprofitament per part d’ERC que davant la feblesa de CiU va arrabassar-li la regidoria de joventut.

La regidora Judit Rolán va passar a formar part de Grup No Adscrit i durant el temps que porta en aquest lloc ha donat suport a iniciatives presentades per tots els grups, inclosos els del govern, permetent algunes vegades que les majories es decantessin.  Vull aprofitar per recordar que la Sra. Judit Rolán va rebre amenaces en diverses ocasions amb l’objectiu que abandonés la política i així el govern d’ERC i CiU recuperés la majoria.

Fa dos anys, el govern central del PP va regalar els ajuntaments un increment de 10 punts de l’IBI, increment que en el cas del Masnou es va sumar al 3,5 que ja havia posat el govern, pel que al Masnou la pressió fiscal es va incrementar molt.

L’any passat el govern d’ERC i CiU va voler mantenir la pressió fiscal i vam ser l’oposició qui va forçar un ple per rebaixar els impostos i aconseguir alleugerir la pressió fiscal.

Aquest any, al plenari del passat 17 d’octubre, el govern d’ERC i CiU va retirar les ordenances fiscals del debat en saber que la unió de l’oposició aconseguiria modificar la proposta amb l’objectiu de rebaixar els impostos. La oposició en ple va sol·licitar un plenari extraordinari.

Ahir, tal i com he dit a l’encapçalament, va haver la Comissió Informativa prèvia al plenari, on es suposa que els grups presenten esmenes a les propostes. El govern, dirigit per un Oliveres que treia foc pels queixals, no ho va permetre i, amb moles formes es va negar a dir la data del plenari. De fet, el Sr. Eduard García Gebani al que tinc per un moderat –és d’Unió com el Sr. Duran Lleida, gran polític español- va deixar a anar la perla del dia; al ser requerit per la data del plenari va respondre: “Serà quan hagi de ser”.

Ara nomes resta esperar a veure que passa al plenari, però ja avanço que possiblement, vistes les males arts, acabem denunciant davant la fiscalia el govern d’ERC i CiU per pressumpta prevaricació

Per cert, la regidora Judit Rolán ha tornat a rebre amenaces arrel del que publiquen ERC i CiU al Masnou Viu….

Anuncios

2 Responses to Prevaricació al #PleMasnou ? #Masnou #ElMasnou

  1. […] us vam avançar ahir les sospites sobre l’actuació d’ERC i CiU i cal que fem pressió tots plegats. Aquest serà un plenari molt important així que us convidem a […]

    Me gusta

  2. […] us vam explicar fa uns dies el relat complert, però per […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: