Primàries al #Masnou #Maresme @socialistes_cat @PscElMasnou #ElMasnou

Dissabte 8 de febrer el socialisme català està cridat a escollir els seus representants a la llista del PSOE per a les properes eleccions europees.

Podran votar militants i simpatitzants que hi constin inscrits en el cens del PSC, i que tot i que no és una votació oberta a la ciutadania en general i, per tant, encara allunyada del que estaria desitjable, si que és un primer pas, un gran pas cap a la regeneració i transparècnia democràtica.

La mesa electoral per Alella, Teià i el Masnou estarà ubicada a la seu del PSC del Masnou, al carrer d’Almeria, 6, des de les 10 fins a les 19 de la tarda amb un recès entre les 13 i 16 hores. Jo hi formaré part de la mesa com a President, així que aquelles persones que estiguin inrteressades en participar o, si més no, rebre informació, ja saben on poden trobar-me.

CandidatsEuropa

Pel que respecta al procediment, podeu llegi ací el reglament. Respecte a les candidatures, dir-vos que en tenim dos de candidats, l’Eliana Camps i el Xavi López, sava nova per a Europa.

Els vincles anteriors us duien a la informació oficial, pero si en voleu saber més podeu llegir ací els blocs creats per l’Eliana Camps i el Xavi López per publicitar la seva candidatura.

Sort!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: