Carta d’Esteve Terradas i Celestino Corbacho #PSCPrimaries @socialistes_cat @ElMasnou @Masnou @Maresme

Bona tarda, Ernest,

Demà dissabte 8 de febrer tindrà lloc l’elecció del candidat o la candidata del PSC a les properes eleccions al Parlament Europeu del 25 de maig de 2014.

Aquestes són unes eleccions en les quals ens hi juguem molt, és per això que considerem imprescindible la màxima participació de tots els/les afiliats/des en l’elecció del/la nostre/a cap de llista. Tots els afiliats/des podran votar de forma presencial a una de les més de 130 taules previstes per a la votació arreu del territori català.

Sereu prop de 900 les persones que us mobilitzareu en l’operatiu previst per a les primeres primàries del PSC per tal d’escollir el o la socialista català/na que encapçalarà la veu del nostre partit a Europa. Volem agrair-vos molt sincerament la feina que demà desenvolupareu. I aprofitem per demanar-vos un sobre esforç donada la importància d’aquestes eleccions.

Demà, durant la jornada de votacions, el president de la mesa i el secretari d’organització de l’agrupació sereu els garants de la custòdia de les urnes, les paperetes i el funcionament del sistema informàtic. També sereu responsables de vetllar perquè tot transcorri amb la màxima normalitat durant la jornada.

El president de la Mesa, com a màxima autoritat del col·legi electoral, és el responsable últim i garant de la custòdia de les urnes quan es tanquin les diferents seus i taules durant el migdia.

Us demanem que les diferents paperetes per poder votar estiguin ben visibles i que es garanteixi la màxima privacitat a l’hora d’exercir el dret a vot.

Finalment, i un cop finalitzin les votacions, haureu de guardar les paperetes dins un sobre firmat pels membres de la vostra mesa.

Confiem plenament en la vostra bona feina i millor predisposició.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, restem a la vostra disposició pel què considereu oportú.

Esteve Terradas
Secretari d’Organització

Celestino Corbacho
President del Consell Nacional i de l’Autoritat Electoral

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: