Pistes de Pàdel privades a la platja del #Masnou? #ElMasnou

Seran així les futures pistes?

Seran així les pistes?

La política erràtica del govern d’ERC i CiU a les nostres platges no s’atura amb les limitacions d’ocupació per a les guinguetes de la platja sinó que aquest dijous arriba al seu moment àlgid: pèrdua de les banderes blaves i , a més, maniobres obscures per permetre instal·lar al Club Nàutic unes pistes pàdel a la platja del Masnou.

En el punt 9) del plenari de dijous 22 de maig del 2014 i sota l’epígraf “Aprovació inicial de la modificació puntual del Pla general d’ordenació del Masnou de delimitació de la zona portuària”, s’amaga la voluntat de posar un monstre a la nostra platja.

I és que a la legítima insistència d’aquest club per millorar els serveis dels seus associats no hi ha enfront un govern que vetlli per la legítima exigència de cura pels interessos generals sinó que hi cau, de nou, en la submissió absoluta.

Si se’n surten amb la seva, previsiblement amb els vots del PP, i amb les pistes que també autoritzaran al camí del mig, aviat al Masnou hi haurà més pistes de pàdel que estelades, que ja és difícil.

Anuncios

One Response to Pistes de Pàdel privades a la platja del #Masnou? #ElMasnou

  1. […] plenari d’ahir, com ja us vam informar, es debatia la proposta de modificar l’abast del planejament urbanístic per incorporar el […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: