ERC, CiU, PP i GIM donen el primer pas per muntar el Pàdel privat del Nàutic a la platja del #Masnou #ElMasnou

Al plenari d’ahir, com ja us vam informar, es debatia la proposta de modificar l’abast del planejament urbanístic per incorporar el Nàutic i una bona part de la nostra platja dins el sistema portuari. Això suposa, de facto, que aquesta part de la platja, en comptes de regular-la per la estricta llei de Costas passarà a controlar-se sota la molt més laxa llei de Ports i permetrà la instal·lació d’una Pista de Pàdel a la platja.

Nosaltres no critiquem la legítima voluntat del Club Nàutic de voler millorar les seves instal·lacions i la seva oferta, encara que aquesta sigui una decisió presidencialista que no disposi de l’aval de l’assemblea del Club, com hauria d’haver estat. En tot cas aquest és un tema d’un club privat on no hi vull entrar.

Tampoc entraré en el conflicte que suposa amb altres entitats que –ben a prop- també oferien activitats similars i que en comptes d’aliar-se i sumar esforços, s’aposta per la competència ja que aquesta demanda i aprovació els suposa un fort cop a la seva línia de flotació i un possible perjudici per la seva pervivència.

Nosaltres critiquem la foscor i la poca transparència d’ERC i CiU en aquest tema que tot i estar treballant des de fa anys no han obert boca. En cap cas van dir-nos que darrera d’aquests canvis hi havia la voluntat explícita de permetre instal·lar pistes de pàdel a la platja.

I aquesta demanda, però, no és d’ahir. No és un fet ideat d’un dia per un altre, no.

El Club Nàutic Masnou va darrera de les pistes de pàdel curiosament des del mateix moment que va entrar ERC i CiU al govern del Masnou.

Ja va sol·licitar la instal·lació de pistes de pàdel a la coberta del seu edifici en diverses ocasions, concretament el 17/06/2011 expedient 577/11, el 15/11/2011 expedient 802/11 i el 6/7/2012 expedient 643/12; sol·licituds denegades reiteradament pels serveis tècnics municipals per superar amb escreix els gàlibs màxims d’ordenació establerts al Pla Especial del Sistema Portuari.

La mateixa entitat va sol·licitar el 15/01/2013 un informe tècnic sobre la ordenació d’usos per conèixer la compatibilitat de instal·lació d’una Pista de Pàdel a la Platja. Aquesta sol·licitud va obtenir un informe negatiu dels serveis tècnics de l’Ajuntament del Masnou en el que quedava palès la incompatibilitat de l’esmentada activitat.

El 4/4/2013 i segons nota existent a l’expedient de referència, es va mantenir una reunió a tres bandes entre representants de la Direcció General de Ports, de l’Ajuntament del Masnou i el Club Nàutic Masnou, amb l’objectiu de trobar una solució que ajudi a desllorigar el problema de les Pistes de Pàdel a la platja. A la mateixa, i segons consta escrit, el Club Nàutic Masnou descarta que l’estructura hagi de ser desmuntable i temporal per evitar els sobre costos de la mateixa i s’acorda trobar una solució satisfactòria.

Llegiu la “NOTA SOBRE LA REUNIÓ ENTRE L’AJUNTAMENT DEL MASNOU, LA SUBDIRECCIÓ GENERAL DE PORTS I AEROPORTS I EL CLUB NÀUTIC EL MASNOU, EN RELACIÓ A LA UBICACIÓ DE PISTES DE PÀDEL” i entendreu el nostre posicionament. Nota que publico amb el risc de ser denunciat pel govern d’ERC i CiU però que la transparència i la honestetat m’obliguen a fer pública, tot i que sense els noms dels actors.

Per nosaltres, delimitar la zona i ajustar-la a la realitat no ho veiem malament. Per nosaltres, que l’edifici del Club Nàutic s’incorpori a la zona portuària és acceptable, ara bé, la platja no.

La platja és pública i no ho acceptem, i menys encara sabent que tot això ha estat orquestrat per muntar unes pistes de pàdel privades.

One Response to ERC, CiU, PP i GIM donen el primer pas per muntar el Pàdel privat del Nàutic a la platja del #Masnou #ElMasnou

  1. […] La línia taronja és la zona Portuària i, per tant, està regulada per la normativa portuària, molt més laxa que la de Costes. Darrerament, el govern d’ERC i CiU amb el suport del PP i del GIM (que ara s’ha convertit en Ciutadans) van m…. […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: