Units farem més. Carta de presentació de candidatura al #Masnou #ElMasnou #Primàries #Primarias #Maresme #psc @socialistes_cat @pere_navarro @aliciarll

Avui s’han començat a rebre les cartes que he adreçat a la militància explicant les meves motivacions per presentar-me com a candidat socialista a l’alcaldia del Masnou. La carta està datada al 30 de maig però avui és encara més significativa davant els darrers aconteixements al partit. Diu així:

Apreciades Companyes i Companys,

 

M’adreço a vosaltres per dir-vos que he decidit presentar-me a les primàries amb l’objectiu de liderar la vostra candidatura socialista per a les properes eleccions municipals i per això vull demanar-vos suport.

Els darrers onze anys he treballat a l’ajuntament per defensar els valors del socialisme colze a colze amb l’Eduard Gisbert primer i amb la Marta Neira desprès, tant des del govern com des de l’oposició i d’ambdós he après molt, però el que més valoro és que aquest aprenentatge m’ha fet millor persona, sens dubte.

Igual de satisfet estic del treball amb la resta de companyes i companys realitzat durant tots aquest anys, ja sigui formant part d’una candidatura ja sigui com a militant de base des de l’any 1989, quan vaig entrar al partit. Tant amb els que ja no són amb nosaltres com amb els que seguiu al peu del canó.

Ara, el partit viu moments difícils, igual que la societat i és el moment de donar un pas endavant: és el moment de reafirmar-nos en els nostres ideals socialistes.

Cal aconseguir un equilibri que ara manca. Cal que tothom es senti representat per les nostres sigles i cal, sobre tot, ser conscients que són les diferències les que ens fan forts: al nostre partit hi cap tothom d’esquerres, i al nostre equip tothom que estimi i vulgui treballar pel Masnou.

Per encetar aquest camí calen persones amb experiència i un profund coneixement de la realitat del Masnou i del nostre Ajuntament. I també del partit.

El Masnou i les seves persones seran l’eix vertebrador de la nostra tasca, del nostre projecte, és per això que seguirem apostant pels tres grans eixos de treball establerts a les darreres eleccions municipals i defensats durant aquest mandat: treball, cultura i convivència. Eixos que volem desenvolupar més endavant amb la vostra col·laboració.

I cal treballar. Treballar de valent. Per incrementar el prestigi que els socialistes hem mantingut sempre al Masnou tant al govern com a la oposició.

Aquesta és una realitat que atendré i de la que en faré bandera: el treball, que juntament amb la honestedat i la transparència seran les línies bàsiques amb les que vull liderar aquest projecte. Per vosaltres, pel Masnou. Per que estic satisfet de ser masnoví i de ser socialista.

I és aquesta satisfacció la que em motiva a donar el pas. I perquè ara, amb 49 anys, amb tota la il·lusió del món i amb més voluntat i disponibilitat que mai, estic convençut que reuneixo les aptituds necessàries i l’experiència idònia.

Per que tinc clar que puc encapçalar la candidatura socialista al Masnou, et demano el teu suport: necessitem moltes mans per empènyer endavant aquest projecte. El projecte teu, el projecte de tots.

 

Ernest Suñé Nicolás

 

Avui aquestes paraules prenen encara més importancia: Units farem més

4 Responses to Units farem més. Carta de presentació de candidatura al #Masnou #ElMasnou #Primàries #Primarias #Maresme #psc @socialistes_cat @pere_navarro @aliciarll

 1. […] Com ja sabeu jo en soc una de les persones candidates i ho vaig manifestar obertament el passat 29 de maig. També us vaig donar a conèixer la signatura de la declaració de compromisos del PSC i la carta que vaig adreçar a militats i simpatitzants. […]

  Me gusta

 2. […] Units farem més. Carta de presentació de candidatura al #Masnou #ElMasnou #Primàries #Primarias #… […]

  Me gusta

 3. […] i com vaig avançar el passat 12 de juny a la carta de presentació de primàries, “el Masnou i les seves persones seran l’eix vertebrador de la nostra tasca, del nostre […]

  Me gusta

 4. […] 4.       Units farem més. Carta de presentació de candidatura al #Masnou #ElMasnou #Primàries #Primarias #… […]

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: