Aturada a Madrid la subrogació de dues escoles bressol #Masnou #ElMasnou #PleMasnou

El passat 23 de juny el diari digital eldiario.es va publicar la noticia “La escuela infantil Las Nubes le mete un gol a Florentino Pérez” on s’explica que el Tribunal Administratiu de Contractació Pública de la Comunitat de Madrid va paralitzar cautelarment el concurs públic per a la gestió indirecta de dos escoles bressol.

Aquestes dues escoles bressol fa més de 10 anys que son gestionades per una cooperativa de pedagogs i aquest concurs obria la porta a la participació de grans empreses sense especialització en el sector. De fet, el diari diu literalment: “El mejor postor –o el peor, según se mire–, es decir, la empresa que ofreciera al Ayuntamiento el servicio por un precio inferior, tenía hasta hoy todas las de ganar. Al primar la oferta económica, grandes corporaciones sin especialización en gestión educativa, como Eulen (inicialmente dedicada a la limpieza) o Clece, la vertiente de servicios de la constructora ACS, propiedad de Florentino Pérez, corren con ventaja.”

No us resulta familiar aquesta història?

El proper 18 de juliol farà dos anys de la publicació al meu bloc de la notícia “S’han carregat l’equip educatiu del Sol Solet!!!!!!!” on ja denunciava pràctiques similars per valorar més la qüestió econòmica i criteris inassolibles per a una cooperativa, com podia ser l’exigència de disposar  de sistemes de qualitat o ISO, nomes a l’abast de grans corporacions.

Efectivament, el govern d’ERC i CiU va obrir el pas a Florentino Pérez al Masnou.

Ara be, va ser en detriment de l’equip pedagògic i del programa educatiu? No.

Hem de dir que no. No va suposar ni el canvi de l’equip pedagògic no va suposar cap canvi en la programació educativa, per sort pels nostres infants… Doncs que va canviar, doncs?

CLECE –Florentino- tot i presentar-se i guanyar amb un projecte educatiu propi, estructura diferent i noves propostes, hores d’ara no ha complert amb els canvis i, de fet, ha demostrat que tant l’equip existent com el projecte eren bons, ja que els ha mantingut.

Com deiem llavors i ho seguim mantenint, no calia tocar res, funcionava i ho feia be, molt be

Fins i tot es podria tractar d’un frau. D’un incompliment de programa i de projecte, de l’incompliment d’allò que va permetre que guanyés el concurs. Amb aquesta decisió d’ERC i CiU el Masnou només ha guanyat un intermediari més. Un més a repartir…

I CLECE és una empresa. Vol guanyar diners. I o be els guanya per que l’ajuntament hi destina més diners que en comptes de revertir a l’escola marxa cap a les butxaques de Florentino o be l’Ajuntament paga el mateix però l’empresa va negociar el manteniment de l’equip pedagògic amb salaris a la baixa.

Això son preguntes sense resposta… Però al Masnou, gràcies a ERC i CiU, Florentino sempre guanya.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: