Treballem pel #Masnou #ElCanviPositiu #Municipals2015 #Maresme #ElMasnou #psc @socialistes_cat

Un cop constituïda l’executiva local del PSC, en la primera reunió que va tenir lloc dilluns passat, vam prendre les primeres decisions per guanyar les eleccions municipals del 2015.

Aprovat el traspàs entre l’executiva sortint i l’entrant, l’establiment del calendari de reunions, el repartiment de tasques i la creació de la Comissió Electoral, vam analitzar la proposta del full de ruta fins al 24 de maig del 2015 i es va lliurar la proposta de document base del programa electoral.

Aquests dos documents han estat elaborats sota la meva direcció per l’equip que m’ha donat suport durant la campanya de primàries i ha estat l’eix de l’ambiciós programa de treball que vaig presentar, basat en el document de la campanya del 2011.

Un cop aprovats per l’executiva, van ser lliurats a tots els components de la Comissió electoral. El primer, per conèixer la ruta que cal seguir i el segon, per analitzar-lo i fer suggeriments i aportacions que el millorin.

La proposta de document base del programa electoral, està compost de 34 pàgines, i ha de ser el document dels espais de debat que encetarem passat l’estiu per que amplis sectors de la societat masnovina puguin opinar i incorporar les seves demandes i propostes.

Tal i com vaig avançar el passat 12 de juny a la carta de presentació de primàries, “el Masnou i les seves persones seran l’eix vertebrador de la nostra tasca, del nostre projecte, és per això que seguirem apostant pels tres grans eixos de treball establerts a les darreres eleccions municipals i defensats durant aquest mandat: treball, cultura i convivència. Eixos que volem desenvolupar més endavant amb la vostra col·laboració”; efectivament, doncs, el document està dividit en tres grans eixos:

  1. Un Masnou ple de treball i oportunitats
  2. Cultura, coneixement i creativitat
  3. Convivència i cohesió social

Eixos als que cal afegir tres línies de propostes d’acció molt potents a desenvolupar:

  1. Blau/Verd: Un Masnou viu i per viure-hi
  2. Un Ajuntament proper i una ciutadania responsable
  3. Mesures de barri

És un document molt complert amb més de 100 mesures concretes categoritzades en 29 apartats y 529 conceptes clau.

Un cop modelat i aprovat serà presentat en societat a traves de les comissions públiques de treball i espais de debat, als que esteu convidats a assistir-hi i dels que publicarem pròximament les seves convocatòries .

Des del Comitè de Campanya s’està treballant també en altres temes com un butlletí informatiu, la web del candidat i la presentació del candidat a la població, accions de les que rebreu puntual informació.

Com podeu veure, tot i estar a tocar de les vacances, seguim treballant pel Masnou.

Bones vacances i fins als setembre!!!!

Anuncios

One Response to Treballem pel #Masnou #ElCanviPositiu #Municipals2015 #Maresme #ElMasnou #psc @socialistes_cat

  1. […] i com us vam comentar abans de l’estiu, des de l’Executiva del Masnou i del Comitè Electoral estem treballant per poder disposar aviat de la proposta base del Programa Electoral amb que ens presentarem a les eleccions municipals de maig de […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: