Quin és el paper dels Mossos d’Esquadra?

Publica el diari El Mundo a la seva edició digital que dins el cos de mossos d’Esquadra hi ha un grup independentista que s’està formant en tàctiques de guerra.

Tot i que desconec quin és l’origen de la informació publicava i la seva veracitat, de la que tinc prous reserves, si que és una noticia a tenir present.

Els MMEE són la Policia de Catalunya. El cós va ser creat l’any 1983 però no va ser fins el 1994 que es va constituir en la força tal i com avui la coneixem. Les funcions de la nostra policia són moltes i variades, però, i que quedi clar, sempre en els termes en que estableix la legislació. I el que denuncia El Mundo quedaria –de ser cert- plenament fora de les seves competències.

I jo soc de les persones que creu i confia en la seva policia. Siguin els MMEE, les Policies Locals o altres cossos i forces de seguretat.

El paper de les forces i cossos de seguretat és la defensa de la Llei, i punt.

Dit això, si que es cert que arreu en couen de faves, tant als Mossos d’Esquadra com a la Guàrdia urbana, però mai l’excepció pot ser convertit en norma, com sembla dir El Mundo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: