Carta que publicarem al proper Masnou Viu: El Canvi Positiu #Masnou #ElMasnou #ELCANVIPOSITIU

20140526 ErnestEl Canvi Positiu

M’adreço a vosaltres per dir-vos que he estat escollit per liderar la candidatura socialista per a les properes eleccions municipals.

Molts de vosaltres ja em coneixeu; masnoví per decisió, els darrers onze anys he treballat a l’ajuntament per defensar els valors del socialisme colze a colze amb l’Eduard Gisbert primer i amb la Marta Neira desprès, tant des del govern com des de l’oposició.

El Masnou i les seves persones seran l’eix vertebrador de la nostra tasca, del nostre projecte, és per això que seguirem apostant pels tres grans eixos de treball establerts a les darreres eleccions municipals i defensats durant aquest mandat: treball, cultura i convivència. Eixos que volem desenvolupar més endavant amb la vostra col·laboració.

Aquesta és una realitat que atendré i de la que en faré bandera: el treball, que juntament amb la honestedat i la transparència seran les línies bàsiques amb les que vull liderar aquest projecte. Per vosaltres, pel Masnou. Per que estic satisfet de ser masnoví i de ser socialista.

I és aquesta satisfacció la que em motiva per afrontar aquest repte. I perquè ara, amb 49 anys, amb tota la il·lusió del món i amb més voluntat i disponibilitat que mai, estic convençut que reuneixo les aptituds necessàries i l’experiència idònia.

Per que tinc clar que puc ser el proper alcalde del Masnou, et demano el teu suport: necessitem moltes mans per empènyer endavant aquest projecte. El projecte teu, el projecte de tots. El projecte del canvi positiu.

 

Ernest Suñé

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: