Estem treballant en el programa electoral de #ElCanviPositiu del #PSC del #Masnou per a les #Municipals2015 #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat

20140526 Ernest

Ernest Suñé, candidat socialista a l’alcaldia

Tal i com us vam comentar abans de l’estiu, des de l’Executiva del Masnou i del Comitè Electoral estem treballant per poder disposar aviat de la proposta base del Programa Electoral amb que ens presentarem a les eleccions municipals de maig de 2015.

La proposta de document base del programa electoral, està compost de 34 pàgines, i ha de ser el document dels espais de debat que encetarem pròximament per que amplis sectors de la societat masnovina puguin opinar i incorporar les seves demandes i propostes. És un document molt complert amb més de 100 mesures concretes categoritzades en 29 apartats y 529 conceptes clau.

De moment està prevista la seva presentació a la militància el proper 3 d’octubre i immediatament desprès serà presentat a tota la ciutadania del Masnou, per esperar les seves aportacions i idees abans del seu debat en les respectives comissions.

Efectivament, un cop modelat serà debatut a traves de les comissions públiques de treball i espais de debat, als que hores d’ara encara estem dissenyant i als que sereu convidats a assistir-hi  un cop disposem de les dates.

Entre les moltes coses que hem definit, està la Visió, argument base del programa i que ha de guiar la nostra futura acció de govern. Precisament ahir publicava la carta que sortirà la propera edició de la revista municipal “El Masnou Viu”; permeteu-me que us faci ara cinc cèntims de la nostra Visió:

El Masnou que volem: “El Canvi Positiu”

Volem un canvi positiu. Una vila on la gent tingui més i millors oportunitats de guanyar-se la vida. On la creativitat, el coneixement i les ofertes artístiques i culturals ens permetin gaudir amb plenitud i dinamisme i desenvolupar-nos com a persones i col·lectivament. On la convivència, la cohesió social i els serveis públics ens donin les condicions bàsiques de benestar i de pau i justícia social.

Amb aquest objectiu desenvoluparem el nostre programa de govern municipal sobre tres grans eixos transversals:

  1. TREBALL I OPORTUNITATS PER GUANYAR-NOS LA VIDA: El Treball perquè és el bé més preuat de la nostra societat, requisit essencial per crear riquesa i per a la realització plena de les persones, base de tot benestar, de la dignitat humana i de tota convivència en pau i equitat.
  2. CULTURA, CONEIXEMENT I CREATIVITAT: La cultura, coneixement i creativitat perquè ens fan el que som, tant individualment com col·lectivament i només així podem aspirar a ser ciutadans lliures, exigents i crítics, a ser millors persones, a generar més treball i de major qualitat i a conviure amb plenitud.
  3. CONVIVÈNCIA I COHESIÓ SOCIAL: La cohesió social i convivència entre totes les persones i tots els grups i col·lectius que formem la nostra societat, perquè ens enriqueix, perquè ningú no és sobrer, perquè és la base de tot desenvolupament econòmic, cultural i humà i requisit essencial per a la convivència.

Aquests tres eixos ens han de permetre assolir tres grans objectius:

  • Més oportunitats de treball i més activitat econòmica, per tal que cada vegada més masnovines i masnovins tinguin la possibilitat de guanyar-se la vida en la nostra ciutat, sense necessitat de desplaçar-se, dia darrera dia i consumint temps i diners, a altres poblacions per poder treballar.
  • Més creativitat, més coneixement i més activitat cultural, educativa i pel lleure, perquè així guanyarem en dinamisme i competitivitat, crearem més riquesa i més oportunitats de treball i de prosperitat, més oportunitats també per al lleure, l’oci i la realització plena de les persones.
  • Més cohesió social i més convivència per travar una societat cada vegada més plenament integrada i més respectuosa, amb una ciutadania responsable activa dels béns col·lectius, amb oportunitats reals de què tots i totes, de qualsevol edat, gènere, condició social, origen ètnic o cultural o manera de pensar puguem desenvolupar les nostres aspiracions i aprendre dels altres.

Amb més oportunitats de treball i activitat econòmica, més creativitat, coneixement i cultura i més cohesió social farem del Masnou una ciutat plena de vida.

Volem també un Masnou per viure-hi. Un poble amable amb la gent, una vila a la mida humana, de les dones i dels homes que hi vivim. Amb un desenvolupament urbà equilibrat. Amb una mobilitat sostenible. Un poble net i curós amb el seu entorn, amb els espais públics i els privats, amb els carrers i els parcs, amb la terra i el mar, amb el blau i el verd. Amb una ciutadania responsable dels assumptes col·lectius i amb un govern municipal proper a la ciutadania.

Aquests són els criteris, els principis i els objectius que inspiren el nostre programa de govern municipal. I a les pàgines següents hi trobareu les polítiques progressistes i les mesures a què ens comprometem impulsar per aplicar-los.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: