Acords a l’assemblea del #PSC #ElMasnou #Masnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu

L’assemblea d’ahir divendres tot i ser ordinària va tractar temes força interessants de les que destacarem tres: La Declaració a favor de la Llei contra l’Homofòbia, el nomenament dels i les Conselleres de Federació i la presentació de les webs del Candidat i del Programa electoral.

A pams…

Declaració a favor de la Llei contra l’Homofòbia

Aquesta setmana el Parlament de Catalunya va aprovar la Llei de Drets de les Persones Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transgènere i per a l’Eradicació de l’Homofòbia, la Lesbofòbia i la Trànsfòbia. El socialisme en general i l’agrupació del Masnou en particular creiem que ha estat un gran pas en la defensa de la igualtat i dels valors que han d’imperar i per això vam presentar una Declaració que va ser aprovada per unanimitat i que va ser lliurada a la Marta Neira com a portaveu del Grup Municipal per que estudiï la possibilitat de fer una moció. Podeu llegir la declaració ací.

Nomenament dels i les Conselleres de Federació

El pes específic de l’agrupació del Masnou al Maresme és considerable i es quantifica en el nombre de Conselleres i Consellers de Federació: 8 amb veu i vot. A aquests cal sumar a l’Eduard Gisbert, Conseller Nacional que per aquest motiu ho és per defecte.

De les vuit places n’hi ha una que està assignada de forma directa i és la de la figura del Primer Secretari de l’Agrupació que en aquest moments ocupo jo. Ahir, doncs, es van escollir les set persones que ocuparan aquestes places, llistat que va ser aprovat per unanimitat.

El Consell de Federació és, a tots els efectes, l’òrgan màxim de direcció política de la Federació, mentre no estigui reunida l’Assemblea o el Congrés. Acostuma a reunir-se una vegada cada tres mesos, i un cop a l’any la Comissió Executiva de Federació presenta l’informe de gestió.

Presentació de les webs del Candidat i del Programa electoral

Capçalera Web

La perla de la nit, però, va ser la presentació pública de les webs del Candidat i del Programa electoral, eines per a la informació i el treball. Eines per aconseguir El Canvi Positiu.

La web del Candidat, a la que es pot accedir a través de la URL

Aquesta web està composta de set apartats principals amb diferents subapartats:

 1. Notícies: Espai on el candidat publicarà la seva agenda i les impressions de la jornada.
 2. El candidat: Espai on es pot conèixer al candidat. Està subdividit en tres apartats, la Persona, el Polític i Transparència. Tot acompanyat d’abundant material fotogràfic.
 3. El que hem aconseguit: Explica les accions que es van fer durant els anys de govern com les que han dut a terme durant l’oposició.
 4. Programa 2015-2019: Ens fa cinc cèntims de la proposta de programa electoral i ens remet a la seva pròpia web.
 5. Dóna’m suport: Necessitem ajuda i et demanem suport. Hi ha tres formes de col·laborar i ens explica com…
 6. Escriu-me!!!: Posa’t en contacte amb el teu candidat, fes una pregunta un suggeriment o una queixa. Tot serà respost.
 7. Drets d’ús: Que es pot fer amb tot el que hi ha a la web. Ací us ho expliquem

La web del Programa Electoral, a la que es pot accedir a través de la URL

Aquesta web presenta la proposta base del programa i és susceptible de ser modificada amb els suggeriments i aportacions vostres, està composta també de set apartats principals amb diferents subapartats:

 1. Pàgina d’inici: Benvinguda a la web que us convida a participar
 2. El Masnou que volem: Explica el que volem aconseguir amb dos apartats genèrics i un de mesures concretes per a cada barri.
 3. Comissió 1: Treball: Contingut que es debatrà a la comissió de Treball quan es convoqui.
 4. Comissió 2: Cultura: Contingut que es debatrà a la comissió de Cultura quan es convoqui.
 5. Comissió 3: Convivència: Contingut que es debatrà a la comissió de Convivència quan es convoqui.
 6. Esmenes: Espai on qualsevol pot fer aportacions i suggeriments als textos proposats, ja sigui de qualsevol de les comissions com dels àmbits del Masnou que volem o mesures de barri. Necessitem les vostres aportacions.
 7. Drets d’ús: Igual que amb la web del candidat, que es pot fer amb tot el que hi ha a la web. Ací us ho expliquem

Donem, doncs, el tret de sortida a la campanya per assolir l’alcaldia al maig del 2015.

Anuncios

2 Responses to Acords a l’assemblea del #PSC #ElMasnou #Masnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu

 1. […] L’assemblea del PSC del Masnou d’ahir divendres va aprovar per unanimitat la Declaració a favor de la Llei contra l’Homofòbia que el Parlament de Catalunya va aprovar aquesta setmana. […]

  Me gusta

 2. […] Canvi Positiu, que ha de promocionar la meva candidatura per assolir l’alcaldia del Masnou. Si divendres davant l’assemblea explicava la feina realitzada, avui dimarts, a la seu de la Federació socialista del Maresme he […]

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: