Presentació oficial de la web de #ElCanviPositiu del #PSC del #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat  #MUNICIPALS2015

Aquest matí he tingut l’orgull de presentar oficialment la web del Canvi Positiu, que ha de promocionar la meva candidatura per assolir l’alcaldia del Masnou. Si divendres davant l’assemblea explicava la feina realitzada, avui dimarts, a la seu de la Federació socialista del Maresme he pogut explicar els assistents els objectius de la mateixa així com el seu abast.

Per accedir a la web cal incorporar al navegador la següent adreça:

La primera imatge que ens mostra és l’encapçalament i els Punts clau del Canvi Positiu sobre els que fonamentaré el projecte socialista. La web està dissenyada per ser de navegació fàcil i ràpida per aquest motiu no mostra directament gairebé fotografies i cal clicar sobre el símbol  que trobarem dins el text.

Heu de saber que aquest web ha estat realitzada íntegrament per l’equip de campanya de forma voluntària i no s’ha invertit cap euro en la seva confecció ja que han estat utilitzat programari i eines informàtiques gratuïtes. Per a la seva confecció han estat necessàries més de 400 hores de treball entre el disseny, la creació i la elaboració de continguts.

Aquesta web està composta de set apartats principals amb diferents subapartats:

Notícies:

Espai on el candidat publicarà la seva agenda i les impressions de la jornada així com la informació del Masnou que cregui rellevant.

El candidat:

Aquest és un intent d’aproximar el candidat Ernest Suñé a tots vosaltres. La transparència és un dels eixos de la seva candidatura i quina millor forma d’exercir-la que explicar biogràficament la seva vida, tant personal com política.

Aquest és un exercici d’honestedat i responsabilitat només a l’abast dels que estan disposat a assumir grans reptes, dels que no tenen res a amagar.

El que hem aconseguit:

El PSC és un dels partits de referència al Masnou. Presents des de les primeres eleccions democràtiques no hem defugit mai la possibilitat d’assolir la responsabilitat de governar, ja fos donant suport a altres forces, ja be fos en coalició per assolir l’Alcaldia.

La nostra tasca és la tasca de la responsabilitat, la tenacitat i les ganes de millorar la nostra ciutat dia a dia. Tant si ho hem fet des del govern com des de l’oposició, podem dir, amb orgull, que hem fet una bona feina sempre pensant en el Masnou.

Programa 2015-2019:

En aquests moments estem en fase d’elaboració del document base del programa electoral .

Aquest document, que pot ser consultat a la direccióhttp://programaelectoralpscelmasnou2015.wordpress.com/ , és una web oberta a les vostres aportacions, les quals, sota una moderació de l’equip redactor, seran publicades i incorporades al nostre projecte.

Amb aquest projecte volem definir el programa que ha d’assentar les bases per seguir transformant la nostra estimada Vila tal i com ho vam fer des de l’any 2003 fins al 2011.

Aquest programa ha de servir per aconseguir el Canvi Positiu: que el nostre candidatErnest Suñé, sigui el proper alcalde del Masnou.

Prèviament, però, establirem un calendari de reunions sectorials i temàtiques obertes a tothom on es posarà a debat el document base resultant.

Aquestes reunions estaran dirigides per experts en la gestió de grups de treball i serviran per presentar el document i recavar noves idees fins aconseguir el programa que defensarem els socialistes a la campanya de les eleccions municipals de maig del 2015.

Tan bon punt establim el calendari de reunions seran publicades.

Dóna’m suport:

Si. T’ho demano obertament: dóna’m suport!!!

No ni ha prou en participar a les eleccions votant pel teu candidat. Aquest és una acció molt important, però n’hi ha d’altres tant importants i necessàries.

Efectivament, hi ha moltes formes de donar suport a un candidat, un equip o a un ideari polític, ací et mostrem les tres més importants segons el grau de compromís que hi vulguis assolir.

Comptem amb tu!!!!

Escriu-me!!!:

Posa’t en contacte amb el teu candidat, fes una pregunta un suggeriment o una queixa. Tot serà respost.

Drets d’ús:

Que es pot fer amb tot el que hi ha a la web. Ací us ho expliquem

 

I com sempre, unes fotografies de l’acte

2 Responses to Presentació oficial de la web de #ElCanviPositiu del #PSC del #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat  #MUNICIPALS2015

 1. Mariano Royo dice:

  Interessant començament. A veure si cmença a notar-se na mica de moviment al Masnou. L’actual alcalde sembla que segueix fil per randa la política del Sr. Mas de tapar amb l’estelada les retallades que patim els que no tenim culpa de la crisi, la manca de transparència, la corrupció del Pujol, el 3%,etc… El nacionalisme (rojigualda o quatribarrada, inclús tricolor) sempre ha anat molt bé per tapar-se les vegonyes.

  Me gusta

 2. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Bon dia Sr. Royo.
  Agraeixo el seu comentari. Si desitja posar-se en contacte amb mi o conèixer més sobre la meva persona o projecte, pot fer-ho accedit a la web del Canvi Positiu, a l’adreça http://elcanvipositiu.wordpress.com/

  Cordialment,
  Ernest Suñé

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: