El #PleMasnou aquest dijous 16 d’octubre amb temes importants pel #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

Dijous 16 a partir de les 20 hores tindrà lloc el ple ordinari del mes d’octubre. Podeu llegir la convocatòria oficial a la web de l’Ajuntament.

Aquest plenari ve força carregar de temes –ja era hora- però la majoria són de tramitació. Podeu llegir la relació de propostes ací. N’hi ha tres temes força importants que cal explicar:

Aprovació del projecte del solar del carrer d’Almeria i modificació del pressupost per suplement de crèdit.

Aquests dos projectes estan vinculats donat que per poder engegar l’arranjament del solar del carrer d’Almeria cal dotar econòmicament la proposta i això es fa mitjançant la incorporació de diners del romanent de tresoreria (diners ingressats i no gastats).

El govern ha acceptat totes les esmenes que els socialistes vam plantejar el que redunda en una millora substancial del projecte adaptant-lo a les demandes veïnals. Aquestes millores com l’accessibilitat des del carrer d’Almeria suposen un increment de la despesa que haurem de suplementar.

Tot i que no tenim la xifra exacta, aquest projecte pot suposar una despesa de 250.000€ aproximadament, tot i que és susceptible que el cost sigui rebaixat en el concurs d’assignació.

El PSC estem molt satisfets que el govern hagi recuperat aquest projecte tant necessari per la zona alta, barri que ha estat força oblidat durant aquests quatre anys. Tot i així, encara resten moltes millores del barri a encetar.

Aprovar la continuïtat del servei de recollida de residus i neteja viària.

Tornem de nou amb la pròrroga de la pròrroga de la pròrroga prorrogada… Aquest serà el gran fiasco d’aquest govern, que va iniciar el mandat criticant que la neteja estigues prorrogada al haver quedat desert el concurs… Hores d’ara encara no hi ha resolució del concurs i, tot sembla, que va per llarg…

Nosaltres tenim dubtes raonables que aquest sigui el procediment correcte però estarem al que diguin els serveis tècnics municipals, sense tacticismes.

Mocions

A més els socialistes presentem dos mocions que podeu llegir clicant damunt el nom:

  1. Defensa de la llei de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs
  2. Sobre el dret de remuneració als autors sobre els préstecs de les seves obres realitzades a biblioteques

Fins dijous…

Anuncios

One Response to El #PleMasnou aquest dijous 16 d’octubre amb temes importants pel #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: