#ElCanviPositiu Presentació de Ernest Suñé, candidat del #PSC del #Masnou per a les #MUNICIPALS2015 #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat

Ahir, la web del Canvi Positiu publicava el primer dels vídeos que publicaré com a candidat per a donar resposta a problemes reals del Masnou. En aquest cas, es tracta de la presentació meva així com els línies generals sobre les que desenvoluparé el proper mandat com Alcalde del Masnou. Podeu veure la notícia ací.

Aquest és un vídeo realitzat de forma artesanal a la pròpia seu del partit, gravat amb un telèfon portàtil i amb la única voluntat de crear un nou canal de comunicació. Disculpeu, doncs, si el so no és l’idoni o la qualitat de la gravació no és la desitjada. La nostra voluntat de fer una campanya el més econòmica possible ens obliga a no disposar ni de guionistes, ni personal tècnic ni d’equips qualificats i, el que és més important, a no editar el vídeo.

Aquest vídeo en concret no ha suposat cap despesa econòmics donat que fins i tot les persones que han col·laborat ho han fet de forma voluntària i sense percebre cap euro. La filmació ha corregut a càrrec del Ricard Villarubia i el guió és meu, mentre que la filmació ha estat realitzada a la seu del PSC del Masnou.

Aquesta és la voluntat. Treballar plegats per un objectiu comú sense ànim de lucre. També d’aquesta forma han estat confeccionades les pàgines web del candidat o del programa electoral.

I ara, el vídeo…

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: