La degradació de les platges del #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

El juny del 2012 passarà a la història com l’any que més banderes blaves van tenir les platges del Masnou, essent el municipi del maresme més premiat. Aquesta distinció, que es dona pels mèrits i les accions realitzades l’any anterior, va ser la darrera herència que jo, com a Regidor de Medi Ambient, vaig deixar. Com ja havia explicat alguna altre vegada, l’actual govern d’ERC i CiU no va dubtar en posar-se la medalla com si hagués estat per la seva acció. Res més lluny de la realitat. Lamentablement, aquest govern ha estat especialista en apropiar-se els èxits i en compartir els fracassos.

La realitat d’aquest govern és que fa dos anys que no rebem cap bandera blava. Cap.

Una gestió nefasta que en va obligar el seu dia a sol·licitar la dimissió del regidor responsable, no nomes per la desídia mostrada en aquest afer sinó en amagar el cap sota l’ala i no comparèixer per explicar els fets. Nomes l’acció decidida del grup socialista i la denúncia que vam presentar va obligar el govern a donar explicacions que, a més, van servir per culpar a tercers: com sempre, la culpa dels altres.

La pèrdua de les banderes és una mostra de la baixa qualitat de les platges: pocs serveis i poc cuidats, i te un incidència directa en el turisme que rebem que és un motor del comerç local i determina la qualitat de l’entorn d’oci per nosaltres i els nostres fills que som, en definitiva, qui paguem els impostos.

La nostra voluntat per a les platges, manifestada en els Punts Claus del Canvi positiu, és:

Recuperarem les platges per a la ciutadania, dotarem de nous serveis i millorarem els existents perquè puguin gaudir-se durant tot l’any. Aconseguirem que funcioni el servei de neteja viària i que aquest es correspongui al que paguem tots els ciutadans.

Retornant al dia d’avui, voleu saber, entre altres coses per que no ens donaran tampoc l’any vinent, el 2015, la bandera blava… Doncs una imatge val més que 1000 paraules: ací teniu la cloaca oberta al cel del Masnou…

0002

0003

0001

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: