Els Punts Clau del #CanviPositiu: 1. Honradesa, honestedat i transparència #ElMasnou #Masnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #PSC

Els Punts Clau del Canvi Positiu representen la base argumental del projecte dels socialistes del Masnou que encapçalo. Podeu llegir el seu contingut a la web del Canvi Positiu, on també podreu conèixer més sobre la meva persona. També podeu conèixer el Programa Base dels Socialistes del Masnou accedint a la web.

Honradesa, honestedat i transparència

Impregnarem d’honradesa i total honestedat la nostra gestió com a polítics i rebutjarem qualsevol forma de corrupció. Actuarem amb plena transparència per a mantenir i incrementar, dia a dia, la confiança que dipositeu en nosaltres.

La corrupció constitueix, hores d’ara, un dels principals problemes percebuts per l’opinió pública, una veritable xacra social a tots els nivells territorials que amenaça amb desmuntar el nostre estat de dret i els fonaments de la societat democràtica que tant ens ha costat construir.  I el Masnou no ha estat exempt de casos que han estat jutjats i en els que s’ha condemnat persones.

No podem quedar de braços creuats i amb actitud indiferent davant cap tipus de corrupció, i especialment davant la corrupció política. La responsabilitat política s’ha de refermar quan comencen actituds i fets impropis de l’ètica dels representants del poble o de les persones que els envolten. No podem observar impunement com es succeeixen aquests casos i deixar erosionar inexorablement la imatge que tenen els ciutadans sobre els seus representants públics o l’administració.

Els polítics hem de ser un model positiu a seguir i hem de donar exemple, i també exigir-lo. Per això actuarem amb fermesa davant qualsevol de les facetes de la corrupció, denunciant-la i perseguint-la, i per aquest motiu ens comprometem a traslladar immediatament a l’oficina antifrau qualsevol sospita de corrupció.

El PSC del Masnou ha apostat sempre per la millora constant de la qualitat democràtica, de la informació i de la transparència. Ara, per combatre la desafecció de masnovines i masnovins envers la política municipal i superar aquests darrers quatre anys foscos d’oblit d’una part important de la ciutadania per part del govern de CiU i ERC, cal més que mai, ser més transparents i fomentar la participació de la ciutadania amb mesures concretes i agosarades.

I és per això que hem creat el Compromís Anticorrupció, un document d’obligat compliment i que signaran totes les persones que formin part de la candidatura socialista del Masnou per a les eleccions municipals de maig de 2015 i que estableix sis punts claus i la obligació concreta de “posar a disposició del partit els nostres càrrecs i a retornar l’acta de regidor si així ho dictamina la Comissió de Garanties en cas que hi hagi algun incompliment dels punts abans exposats”.

El nostre partit també ha fet ja un pas endavant en el tema de la participació: la meva elecció va ser producte d’unes primàries obertes. Efectivament, l’agrupació del PSC del Masnou va encetar un procés d’eleccions primàries obertes també als simpatitzants i que va suposar un èxit de participació i demostració democràtica. I l’experiència d’aquest camí recorregut el volem traslladar a l’administració local, al nostre ajuntament, com a forma de fer, com a mostra que una altre política és possible.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: