Anàlisi de l’enquesta sobre les mesures del barri d’Ocata #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

Us informem que ja hi ha una nova enquesta a la web del Canvi Positiu sobre les mesures a aplicar als barris. Avui li toca el torn al Barri de Santa Madrona. Com ja us vam informar, dins el document marc del programa electoral que els socialistes hem publicat a la web http://programaelectoralpscelmasnou2015.wordpress.com/ han estat definides tot un seguit de mesures de barri. Cada barri te les seves; alguns més altres no tantes, però per nosaltres totes són importants.

Podeu participar a l’enquesta clicant ací.

Diumenge al vespre es van tancar l’enquesta que vam realitzar sobre el barri d’Ocata, i ja disposem dels resultats. Volem agrair-vos, sincerament, el nombre ingent de participants que han superat amb escreix les nostres expectatives, ja que han estat un total de 48 les persones que han volgut participar en aquesta consulta.

Us presentem la informació en forma de pastis i de barres, per que podeu contrastar els resultats.

Resultats Disc Resultats

Vam fer cinc preguntes seleccionades entre les moltes propostes que tenim pel barri d’Ocata i el resultat no deixa cap dubte: la majoria de persones consultades creu que la construcció del Pas subterrani del carrer Brasil ha de ser la prioritat principal, seguit del soterrament d’àrees de contenidors.

Val a dir que la construcció del pas soterrat era una mesura que el darrer govern socialista tenia com una prioritat i que formava part de l’arranjament global del barri iniciat amb l’adequació de la Plaça dels Països Catalans i seguida de la millora del carrer Brasil que va incorporar el soterrament dels contenidors.

En l’actualitat, la desídia del govern actual ha fet d’aquest un espai degradat, poc cuidat i amb una evident manca d’estima envers els seus usuaris: serveixi d’exemple el fet que fa més de sis mesos que el govern d’ERC i CiU va retirar les porteries de fútbol i hores d’ara encara no les ha tornar a muntar, amb el perjudici pels joves i infants que en fan us d’aquest privilegiat espai.

Recordem també aquell afer amb una jove que va haver de pagar la reparació d’una fusta que el govern d’ERC i CiU va trigar set hores i mitja en fer canviar, o les queixes per la brutícia de les voreres.

També volem recordar que el govern d’ERC i CiU no ha volgut destinar al barri de La Colomina el personal ni mitjans necessaris per a realitzar la neteja digna i acurada que paguen els veïns.

El barri d’Ocata i el de La Colomina… Barris que també es sumen als grans oblids d’ERC i CiU…

Anuncios

One Response to Anàlisi de l’enquesta sobre les mesures del barri d’Ocata #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

  1. […] 10.   Anàlisi de l’enquesta sobre les mesures del barri d’Ocata #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialist… […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: