Anàlisi de l’anterior i nova enquesta de barri: BellResguard #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

De nou teniu a la vostra disposició una nova enquesta a la web del Canvi Positiu sobre les mesures a aplicar als barris. Avui li toca el torn al Barri de BellResguard.

Podeu participar a l’enquesta clicant ací.

Diumenge al vespre es van tancar l’enquesta que vam realitzar sobre el barri de Santa Madrona, i ja disposem dels resultats.

Volem de nou agrair-vos el nombre de participants que han superat, de nou, les nostres expectatives, ja que han estat un 38 les persones que han participat.

Us presentem els percentatges en forma de pastis per que podeu contrastar els resultats.

Resultats Disc

Vam fer cinc preguntes seleccionades entre les moltes propostes que tenim pel barri de Santa Madrona i el resultat estableix una igualtat total entre dos de les propostes presentades: Arranjar i adoptar mesures de protecció en relació amb la desembocadura de la riera i Resoldre el problema de les voreres al barri.

A poca distància, però, una altra demanda històrica, l’adequació com a parc l’actual viver de l’Ajuntament.

Si be l’actual govern va executar l’obra d’asfaltat del carrer d’Artesa de Segre per sota de l’autopista tal i com vam dissenyar-lo i amb els recursos que vam deixar l’anterior govern socialista, aquesta ha estat la única acció dels darrers quatre anys en el barri. De fet, fins i tot per al tema de les pantalles acústiques ni ERC ni CiU van voler saber res…

Tornant però al tema, les mesures que heu confirmat com més importants són mesures que requeriran una ingent inversió que els socialistes estem disposats a encetar amb el vist-i-plau dels veïns. Per aquest motiu ens comprometem a dissenyar un nou barri amb el vostre ajut, quantificar els cost de les reformes i establir un termini d’execució que, tot i que haurà d’ajustar-se als ingressos que puguem obtenir, s’iniciarà d’immediat.

Exactament el mateix amb l’accés de la riera que suposa un forat amb un risc enorme i amb un gran impacte visual que cal amortir en els dos casos.

Aquestes actuacions suposarien, a més, un redisseny del viver municipal per adaptar-lo a les necessitats del barri.

No volem, però, generar ni falses expectatives ni que algú cregui que son promeses buides de contingut.

El disseny de l’espai, l’acord amb el veïns i la quantificació econòmica de les millores serà una acció immediata, fent ús dels mitjans que ja disposem a l’Ajuntament, mentre que la calendarització de les obres i la seva execució estarà supeditada a la obtenció d’ingressos i subvencions que permetin encetar les obres sense que pugui repercutir en el veïnat. Tot i així, una part important dels romanents de tresoreria de l’any 2015 que calculem seran de 500.000€ es podran destinar a aquesta finalitat.

Anuncios

2 Responses to Anàlisi de l’anterior i nova enquesta de barri: BellResguard #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

 1. royomariano dice:

  En el WordPress domina el inglés. ¿Por qué? Es un detalle que alejará a mucha gente. Por ejemplo a mí. Aunque valoro mucho el esfuerzo de presentación on line.
  Ánimo: un abrazo muy cordial.

  Me gusta

 2. Ernest Suñé Nicolás dice:

  Buenos días.

  No entiendo su comentario: “domina el inglés”.
  No se a que se refiere. La mayoría de mis textos son en catalán, pese a que acostumbro a dirigirme a la gente tanto en castellano como en catalán.
  De todas formas, si usted cree que alkgun punto no queda suficientemente claro o genera dudas, le ruego que lo indique y con sumo gusto daré las aclaraciones oportunas.
  Cordialmente,
  Ernest Suñé

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: