Recepció oficial al Club de Patinatge del #Masnou #ElMasnou #Maresme #ElCanviPositiu

Ahir al vespre va tenir lloc l’acte oficial de reconeixement al grup gran de Show del Club Patinatge Masnou pels seus mèrits el darrer any i especialment el gran resultat aconseguit el passat 12 d’octubre amb la segona plaça aconseguida al campionat del mon de Reus de la que ja us vaig informar.

L’alcalde Pere Pares va fer un sentit parlament i va lliurar una placa de reconeixement i, a més, va informar que cadascuna dels seus components rebrien un regal personal i útil per a la seva tasca que no va revelar, tot i que en privat ens va dir el que era però que no puc explicar…  😉

En tots els parlaments es va parlar del futur pavelló com element necessari i important per a millorar la qualitat del seu treball i la il·lusió que desperta en el Club, a la que ens vam sumar tots els presents. L’alcalde va manifestar que espera que la seva construcció s’iniciï el primer trimestre de l’any vinent, fet que també ens satisfà desprès del retard de tres anys que acumula per la negativa de la Generalitat a abonar la seva part de l’obra.

Va ser, de nou, una festa de l’esport solidari i sacrificat i una mostra més dels valors que cal fomentar des de les administracions. De fet, dins els punts claus del Canvi Positiu que defensem pel proper mandat, dins el punt sisè diem:

Farem de l’esport un dels eixos del desenvolupament de la nostra infància i joventut, facilitant l’accés amb ajuts i subvencions a qualsevol entitat del municipi però especialment a les que promoguin l’esport de lleure, com a mecanisme de relació, aprenentatge i participació.

I com sempre, unes fotos…

01 02 03 04

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: