Els Punts Clau del #CanviPositiu: 4. Civisme, convivència i seguretat #ElMasnou #Masnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #PSC

Els Punts Clau del Canvi Positiu representen la base argumental del projecte dels socialistes del Masnou que encapçalo. Podeu llegir el seu contingut a la web del Canvi Positiu, on també podreu conèixer més sobre la meva persona. També podeu conèixer el Programa Base dels Socialistes del Masnou accedint a la web.

La setmana passada us explicàvem el punt núm 3. Economia, gestió de recursos i treball, i anteriorment el núm 2. Diàleg, tolerància i participació i el núm. 1. Honradesa, honestedat i transparència; avui seguim amb el número quatre.

Incrementarem els recursos per a millorar el civisme, la convivència i la seguretat, des del primer dia. Establirem mecanismes de bescanvi de sancions per treball social.

L’esport, la salut, la integració social, les accions adreçades als col·lectius més vulnerables, la solidaritat són per a nosaltres serveis i polítiques públiques imprescindibles per mantenir i millorar la societat cohesionada i saludable que ens enorgulleix i en la que totes les persones tinguem una oportunitat real per viure i realitzar-nos.

Promourem la consideració de l’esport com a part de la formació, individual i col·lectiva, dels nostres infants i adolescents, il·lusionant i educant com a persona tot participant en una activitat d’equip. Amb l’esport s’aprenen de manera lúdica hàbits, actituds i conductes essencials per al desenvolupament d’una ciutadania sana i responsable.

Estarem atents i serem curosos per acollir i integrar a la nostra comunitat les persones que, per necessitat o qualsevol altre motiu, han escollit la nostra societat per viure i per trobar-hi oportunitats per guanyar-s’hi la vida, i vetllarem per a què puguin gaudir dels drets i complir el deures de ciutadania que legalment els corresponguin.

Les polítiques de civisme i convivència es basaran en l’educació, l’exemple, la sensibilització i el compromís actiu de les persones i les entitats. I només quan això no sigui suficient s’aplicaran mesures d’autoritat i es denunciaran i sancionaran les actuacions incíviques.

Potenciarem el potencial educador i de cohesió i convivència, a més a més de suport a les polítiques municipals de seguretat, que tenen els vigilants cívics, fins a convertir-los de fet en educadors cívics. Incrementarem el nombre de vigilants cívics.

Desenvoluparem i actualitzarem el Pla d’acció pel Civisme aprovat en l’anterior mandat, per tal de promoure el compromís actiu i la responsabilitat personal de la ciutadania en l’ús de l’espai col·lectiu i de fomentar l’equilibri i el respecte en les relacions de convivència, a fi de què uns i altres puguem compartir les oportunitats que ens ofereix la ciutat.

Anuncios

One Response to Els Punts Clau del #CanviPositiu: 4. Civisme, convivència i seguretat #ElMasnou #Masnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #PSC

  1. […] vam explicar els punts núm 5.  Les Persones, el núm 4. Civisme, convivència i seguretat, el núm 3. Economia, gestió de recursos i treball, el núm 2. Diàleg, tolerància i […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: