.@socialistes_cat Que hem fet des del #PSC per aconseguir les Pantalles acústiques del #Masnou

Com ja sabreu per la informació que s’ha publicat a la web del Canvi Positiu sobre la instal·lació de les Pantalles Acústiques, els socialistes ens enorgullim d’haver liderat aquest projecte que avui és ja una realitat. I no ho diem per que sí, ens el contrari, l’empenta i la fermesa que hem mostrat per aconseguir el que avui és ja una realitat ve de lluny.

Us esmentem de forma ordenada en el temps, totes i cadascunes de les accions que hem fet per aconseguir les pantalles acústiques pel Masnou, per evitar dubtes i malentesos.

13/10/2011: Presentació del PSC de moció per reclamar mesures de protecció del veïnatge del Masnou Alt contra el soroll i la contaminació de l’autopista.

  • Requerir a la Generalitat que exigeixi a ACESA la instal·lació urgent de pantalles acústiques a la C32 al seu pas pel Masnou
  • Requerir a la Generalitat que exigeixi a ACESA la plantació de vegetació per capturar els gasos emanats del trànsit

20/10/2011: Aprovació per unanimitat de la moció presentada pel PSC amb esmenes.

20/12/2011: Pregunta escrita al govern per conèixer quines accions havien realitzat respecte la moció del PSC aprovada el 20/10/2012 per unanimitat per reclamar mesures de protecció del veïnatge del Masnou Alt contra el soroll i la contaminació de l’autopista.

19/01/2012: Plenari Municipal del Masnou: Pregunta verbal al plenari per part de Marta Neira reclamant resposta a la pregunta escrita del 20/12/2011 sobre la que no s’ha rebut resposta.

07/03/2012: Sessió de la comissió de territori del Parlament de Catalunya on es debatia la moció del PSC aprovada en el Plenari del 20 d’octubre del passat any en forma de Proposta de Resolució per reclamar les pantalles presentada pel grup parlamentari socialista. Esmenada per CiU, s’aprova.

08/03/2012: Noticia al bloc de l’Ernest Suñé: On era el govern del Masnou?

15/03/2012: Plenari Municipal del Masnou: Informació al Plenari i assistents per part de Marta Neira de l’aprovació de la Proposta de Resolució per reclamar les pantalles presentada pel grup parlamentari socialista sobre la moció del PSC aprovada en el Plenari del 20 d’octubre del passat any davant el silenci del govern de CiU i ERC.

22/07/2012: Butlletí socialista on s’inclou l’article de Marta Neira titulat: “Prou sorolls: pantalles acústiques, ja!!!!”

23/07/2012: Noticia al bloc de l’Ernest Suñé: Treballem pel Masnou: Butlletí del PSC juliol 2012 #ElMasnou #Masnou #socialistes_cat

20/09/2012: Plenari Municipal del Masnou: Informació al Plenari i assistents per part de Marta Neira de l’acceptació d’ACESA d’instal·lar  un mur de vegetació per protegir de la contaminació atmosfèrica produïda pel trànsit, però, pel que fa a les pantalles acústiques, diu textualment. “la seva instal·lació resta condicionada a l’avaluació que resulti de la seva eficàcia en l’estudi específic de soroll i els plans o mapes estratègics de soroll”. Silenci del govern de CiU i ERC.

24/01/2013: Plenari Municipal del Masnou: Pregunta verbal al plenari per part de Marta Neira exigint la resposta a la pregunta escrita del 20/12/2011 sobre la que encara, transcorregut un any, no s’ha rebut resposta.

31/01/2013: Plenari Municipal del Masnou Extraordinari i Urgent: Presentació dels pressupostos per part del govern. Artur Gual, en nom del PSC del Masnou sol·licita la incorporació d’una partida de 3.000€ “perquè tinguem recursos si s’ha de fer alguna gestió, fins i tot a la fiscalia.”. S’accepta l’esmena i s’incorpora al pressupost.

05/02/2013: Nota de premsa sobre la presentació d’una nova proposta de resolució per reclamar les pantalles com la debatuda a la sessió de la comissió de territori del Parlament de Catalunya de 07/03/2012.

06/02/2013: Degut a l’avançament electoral i a la inacció del govern de CiU, el Grup Parlamentari socialista es veu obligat a presentar una nova proposta de resolució per reclamar les pantalles com la debatuda a la sessió de la comissió de territori del Parlament de Catalunya de 07/03/2012.

07/02/2013: Article de La Vanguàrdia “El Masnou vuelve a reclamar pantallas acústicas en la C-32

07/02/2013: Noticia al bloc de l’Ernest Suñé: Seguim treballant: Pantalles acústiques pel #Masnou #ElMasnou #Infolocal #Maresme

18/04/2013: Plenari Municipal del Masnou: Informació al Plenari i assistents per part de Marta Neira de la presentació de la nova proposta de resolució per reclamar les pantalles com la debatuda a la sessió de la comissió de territori del Parlament de Catalunya de 07/03/2012. Silenci del govern de CiU i ERC.

21/12/2013: Plenari Municipal del Masnou: Informació al Plenari i assistents per part de Marta Neira de la resposta afirmativa a la nostra proposta de resolució sobre les pantalles acústiques: Pel que fa a la plantació de vegetació, es preveu que s’executi a finals d’any, i ja s’està fent, perquè la societat concessionària ja havia fet l’adjudicació. I pel que fa a la implantació de mesures de correcció acústica, ja s’ha acordat entre la concessionària d’autopistes i la Generalitat que es destinaran 300.000 euros a la reducció de l’impacte acústic a la C-32, no només al Masnou, sinó també a Montgat i Calella.

Des d’aquesta data hem estat fent un seguiment continuat per garantir el compliment de la resolució del Parlament de Catalunya que, avui, per fí, és una realitat.

Felicitats Masnou!!!!!!!

Anuncios

One Response to .@socialistes_cat Que hem fet des del #PSC per aconseguir les Pantalles acústiques del #Masnou

  1. […] estat pendents de temes supramunicipals i on el govern ha oblidat la ciutadania del Masnou, de les pantalles acústiques que els socialistes hem aconseguit des de l’oposició, del pàrquing del carrer Almería; de la nostra proposta de fer una actuació entre totes les […]

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: