Mesura 15: Centre Cívic i Cultural Casinet #100Mesures #ElCanviPositiu #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #PSC

2015011 100 MESURESHem fet una selecció de les cent mesures més importants que incorporem al nostre programa electoral per que les conegueu i en feu difusió. Si creieu que hi ha alguna mesura que pot ser millorada o que hi cabria alguna mesura més, no dubteu d’adreçar-vos a nosaltres des del formulari d’esmenes al Programa Electoral.

Centre Cívic i Cultural Casinet

Impulsarem l’esforç d’inversió necessari per posar a disposició de les nostres entitats culturals i de la ciutadania del Masnou en general un gran centre cívic cultural polivalent equipat per desenvolupar-hi tota mena d’activitats culturals. Volem atendre d’aquesta manera una justa reivindicació de les entitats culturals masnovines.

El procés serà llarg i volem que sigui plenament participatiu, amb l’objecte d’assegurar-nos que l’equipament que construirem atengui realment les necessitats de la nostra ciutat.

Començarem per definir, amb participació de les entitats interessades i de la ciutadania en general, els trets bàsics del projecte i tot seguit encarregarem la redacció d’un projecte constructiu.

Tenim l’objectiu d’iniciar les obres dins del proper mandat, tot i que som conscients de les dificultats de finançament d’un equipament d’aquesta grandària.

El finançament d’aquest equipament podrà ser compartit per l’Ajuntament i per la Generalitat o/i la Diputació de Barcelona, ja que el Pla d’’equipaments culturals de Catalunya 2010-2020 contempla la seva necessitat.

Un centre cultural polivalent d’aquestes característiques serà un equipament essencial per a què les entitats culturals del Masnou puguin desenvolupar la seva creativitat i les seves activitats i puguin presentar a la ciutadania en general una oferta àmplia de representacions, espectacles i activitats.

Mentre no estigui remodelat el Casinet ens seguirem esforçant per facilitar espais públics a les nostres entitats culturals i socials, per tal que puguin desenvolupar en condicions adequades les seves activitats, que en definitiva beneficien la comunitat local en el seu conjunt.

En aquest sentit, continuarem buscant la manera de compartir espais dels serveis municipals amb entitats de la població, ja sigui la Casa de Cultura, Can Humet o els esplais d’avis, sempre que no es causi perjudici al seu normal funcionament.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: