Mesura 77: Platja i litoral #100Mesures #ElCanviPositiu #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #PSC

2015011 100 MESURESHem fet una selecció de les cent mesures més importants que incorporem al nostre programa electoral per que les conegueu i en feu difusió. Si creieu que hi ha alguna mesura que pot ser millorada o que hi cabria alguna mesura més, no dubteu d’adreçar-vos a nosaltres des del formulari d’esmenes al Programa Electoral.

Platja i litoral

El Masnou és molt més que l’espai comprès entre la Nacional II i els municipis de l’interior. Les nostres platges, el port, el litoral i el mar formen part indestriable de la nostra realitat urbana i de la nostra fesomia. Ens proporcionen també moltes de les nostres principals oportunitats de lleure, esport, esbarjo i atracció turística.

La via del tren i la Nacional són barreres que separen la resta de la ciutat del seu litoral. I ho seguiran sent per força temps. No ens resignem a que ens segueixin separant del mar i del litoral. I en conseqüència:

  • Continuarem fent passos subterranis amplis per facilitar l’accés còmode i accessible de tothom a les platges, el port i el mar. En concret: farem accessibles els passos del carrer Brasil i del Baixador d’Ocata, iniciarem l’ampliació i les obres d’accessibilitat del pas del Torrent d’Ase i negociarem amb l’Adif/Renfe ampliar l’actual pas soterrat, que connecta la N-II amb l’estació del Masnou, donant-li continuïtat fins el port i que a més sigui accessible per a tothom.
  • Condicionarem i mantindrem curosament els passos subterranis existents, per tal que ofereixin un servei atractiu i còmode als vehicles i als vianants. De manera especial, vetllarem per la seva il·luminació i la seva higiene i neteja.
  • Informarem àmpliament la població i els visitants dels serveis i oportunitats que poden trobar a l’altre costat de la via (aparcaments, espais per fer esport, serveis comercials i de restauració, etc.), i així acostumar-nos tots plegats a comptar amb el litoral com una part normal i habitual de les nostres activitats urbanes.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: