Mesura 40: Espais per exhibicions i celebracions #100Mesures #ElCanviPositiu #Masnou #ElMasnou #Maresme @socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #PSC

2015011 100 MESURESHem fet una selecció de les cent mesures més importants que incorporem al nostre programa electoral per que les conegueu i en feu difusió. Si creieu que hi ha alguna mesura que pot ser millorada o que hi cabria alguna mesura més, no dubteu d’adreçar-vos a nosaltres des del formulari d’esmenes al Programa Electoral.

Espais per exhibicions i celebracions

La nostra ciutat té pocs espais adequats per celebrar-hi exhibicions artístiques, especialment aquelles poden congregar un nombre elevat d’espectadors, com ara concerts o representacions teatrals.

El futur centre cultural polivalent del Casinet resoldrà part d’aquesta mancança. Però ni podem esperar tant per donar més solucions a aquesta necessitat, ni el Casinet tindrà capacitat per atendre tota aquesta demanda.

Compartits amb altres usos. Tenim la intenció de continuar la política d’habilitar espais apropiats per realitzar-hi exhibicions i celebracions artístiques i festives, preferentment de forma compartida amb altres usos, i així treure més profit i rendibilitat dels equipaments de la nostra ciutat.

Habilitar la pista del poliesportiu. En aquest sentit, un cop entri en servei la segona pista del poliesportiu, dintre d’uns dos anys, abordarem immediatament l’adaptació de la seva pista actual per poder-hi celebrar, a més d’activitats esportives, altres activitats festives, culturals o de pública concurrència, com ara el Nadalem, revetlles populars o concerts.

Espai polivalent. En el marc del procés de formulació del nou planejament urbanístic del Camí del mig plantejarem de nou la possibilitat d’incloure-hi un espai polivalent per a concerts i altres celebracions, en un entorn que no causin molèsties a persones que resideixin a la seva proximitat.

  • Farem tots els possibles per acordar amb el Casino un projecte de restauració del seu Teatre i un pla per trobar finançament, amb total implicació de les administracions públiques, i que doni com a resultat la seva conversió en un gran i magnífic teatre municipal.
  • Procurarem resoldre aquesta mancança que hi ha a la nostra població amb la previsió d’una sala auditori al Casinet.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: