Un cap de setmana intens i molt productiu al #Masnou .@eniubo .@miqueliceta #ElMasnou #Maresme .@socialistes_cat #MUNICIPALS2015 #ElCanviPositiu #PSC

A dos mesos de les eleccions municipals comencem a posar a punt els motors i hem entrat de ple en la dinàmica de plena activitat política.

Dissabte al matí, a les 9:30 hores la visita a la “Ganga al carrer”, acte de promoció de venda directa realitzada pels comerços del carrer Sant Miquel i que, com cada any, aplega un munt de persones que desitgen adquirir les ofertes que posen al seu abast.

La bona acollida de la gent es deu, sens dubte, a la intensitat i emoció que traslladen aquests emprenedors per convertir aquest tram de carrer en un espai comercial de primer ordre. Moltes felicitats.

A les 11 l’acte de presentació de la meva persona a veïnes i veïns del Masnou Alt i Santa Madrona a Vienesos en un acte d’assemblea oberta i seguidament la Comissió 02 per a la elaboració del programa electoral sobre Convivència. El dos actes molt profitosos i interessants.

I Diumenge, més… Va convertir-se en una autèntica aposta pel treball al territori.

Primer, a les 10, a Cabrera, a donar suport a la candidatura de Daniel Meroño en la seva presentació, gran persona i millor candidat i, per que tothom ho sàpiga, geòleg que ha col·laborat amb la nostra candidatura per definir el sistema per afrontar els problemes dels costos de l’aigua al Masnou. Un acte amb molta participació i que va comptar amb la presència de la nostra diputada Alicia Romero i del nostre Primer Secretari, Miquel Iceta.

Seguidament, a les 11:30, a Vilassar de Mar, on la meva amiga Alicia R. Luna va fer la seva posta de llarg en un esplèndid acte que va comptar amb la presència de moltes persones i que va estar recolzada per la sempiterna alcaldessa de Malgrat Conxita Campoy, la portaveu del PSC Esther Niubó i també del Primer Secretari, Miquel Iceta.

Desprès d’aquest, a Alella, on feia la presentació la candidata Glòria Mans, també amb un èxit de participació i una molt bona posta en escena i que també va estar acompanyada del Primer Secretari, Miquel Iceta.

I per finalitzar, participar en la festa espectacle que l’associació cívica Luz del Alba liderada pel meu amic Sergio González va fer per sisena vegada com a celebració de l’agermanament simbòlic entre les comunitats d’Andalusia i Catalunya coincidint amb el dia d’Andalusia, i que tambo va poder comptar ab la presència del Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta.

Acte que a més de poder gaudir dels esplèndids quadres treballats pels participants vam desfruitar de la representació del quadre que el Sergio i el seu cos de ball havia preparat sobre “Las bodas de Luis Alonso” amb castanyoles, realment espectacular i que va aixecar els assistentes per l’emoció i la força mostrada en la interpretació.

I, com sempre, unes fotografies…

20150301 001 20150301 002 20150301 003 20150301 004

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: